Στο Πρωινό και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε συνέντευξη ο ατζέντης μοντέλων Έλιο Αλνέττι, ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία του με τη Βίκυ Καγιά, για το GNTM, για τον Γιώργο Καράβα, αλλά και για τη συμμετοχή του στις οντισιόν του MasterChef, όπως αναφέρει το zappit.

«Κλείνω σχεδόν 25 χρόνια ως ατζέντης μοντέλων. Δούλεψα με τη Βίκυ Καγιά απ’ όταν ήταν 16 χρονών. Η Βίκυ με άκουγε μέχρι τη μέρα που πήγε να κάνει το πρωινό στον ΑΝΤ1. Θεωρούσα ότι δεν ήταν χρονικά σωστό να κάνει τότε η Βίκυ τον “Πρωινό Καφέ”. Η Βίκυ ήταν πιο “σκυλί”, πήγαινε και χτύπαγε τον… διάολο στα μάτια. Παρά το δερματικό της πρόβλημα και τη μόλυνση, η Βίκυ δεν λύγισε καθόλου.

Δεν έχω στείλει μοντέλα μου στο GNTM. Δύσκολα θα βγει από το GNTM ένα μοντέλο με προδιαγραφές για το εξωτερικό. Με τον Γιώργο Καράβα συνεργαζόμασταν κοντά 15 χρόνια. Δεν έχω καταλάβει γιατί έληξε η συνεργασία μας. Ο Γιώργος αποφάσισε να αλλάξει πρακτορείο. Εγώ αν ήμουν μοντέλο δεν θα έφευγα από το πρακτορείο που μου απογείωσε την καριέρα. Σε ανθρώπινο επίπεδο, στεναχωρήθηκα για τον Γιώργο. Δεν ξέρω αν ένα μοντέλο μπορεί να γίνει coach σε κάποια παιδιά στο GNTM.

Πήγα πέρυσι στο MasterChef, πέρασα στους 100, μου αρέσει να μαγειρεύω. Δεν με πέρασαν στους 50, νομίζω η παραγωγή φοβήθηκε ότι θα φύγω κάποια στιγμή», είπε ο Έλιο Αλνέττι.