Ξεκινά και πάλι η λειτουργία των κλειστών κινηματογράφων, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Να αναφέρουμε ότι τα θερινά σινεμά έχουν ήδη αρχίσει τις προβολές.

Ο κινηματογράφος είναι μια από τις κατηγορίες που έχει δεχθεί ένα τεράστιο πλήγμα και πρέπει να καταφέρει να ανακτήσει έδαφος.

Ωστόσο θα πρέπει να δείξουμε όλοι την δέουσα προσοχή για την τήρηση των κανόνων κοινωνικής αποστασιοποίησης για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Στην Πάτρα οι αίθουσες στην Odeon Entertainment ξεκινούν τις προβολές τους από την Τετάρτη με τρεις ταινίες.

"Πινόκιο'", "Sonic η Ταινία" και "Διαρρήκτης Υψηλής Τέχνης" με ώρες προβολής 20.30, 20.00 και 21.00 αντίστοιχα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας.

Δείτε τα τρέιλερ των ταινιών:

Pinocchio / Πινόκιο

Το αριστουργηματικό παραμύθι της ιταλικής λογοτεχνίας στα χέρια του δεξιοτέχνη σκηνοθέτη Ματέο Γκαρόνε μεταμορφώνεται σε ένα αισθητικά πανέμορφο και μαγικό κινηματογραφικό ταξίδι. Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Ρομπέρτο Μπενίνι στο ρόλο του Τζεπέτο. Ο Πινόκιο, μια μαριονέτα, αρχίζει να μιλάει και να συμπεριφέρεται σαν άνθρωπος. Ο δημιουργός του, ο Τζεπέτο, τον έχει σαν γιο του. Όταν ο Πινόκιο περιπλανηθεί και χάσει το δρόμο του, θα του τύχουν έναν σωρό μπελάδες. Στο ταξίδι της αναζήτησης του εαυτού του θα έχει για μοναδικό του σύμμαχο μια νεράιδα. Η επιθυμία του Πινόκιο, όμως, να μοιάσει στα υπόλοιπα αγόρια παραμένει…

Σκηνοθεσία: Ματέο Γκαρόνε

Πρωταγωνιστές: Ρομπέρτο Μπενίνι, Φεντερίκο Ιελάπι, Ρόκο Παπαλέο, Μάσιμο Τσεκερίνι, Μαρίν Βακτ, Τζίτζι Προϊέτι

Κατηγορία: Φαντασίας

Καταλληλότητα: 

Διάρκεια: 2.05’

Sonic the Hedgehog / Sonic η Ταινία (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

Βασισμένη στην παγκόσμια υπέρ-επιτυχημένη videogame σειρά της Sega, η ταινία «Sonic» διηγείται την ιστορία του γρηγορότερου σκαντζόχοιρου του κόσμου, καθώς απολαμβάνει το νέο του σπίτι στη Γη. Σε αυτή τη live-action περιπετειώδη κωμωδία, ο Sonic και ο νέος καλύτερος φίλος του Τομ (Τζέιμς Μάρσντεν) συνεργάζονται από κοινού για να υπερασπιστούν τον πλανήτη από τον διαβολικό Δρ. Ρομπότνικ (Τζιμ Κάρεϊ) και τα σχέδια του για παγκόσμια κυριαρχία.

Σκηνοθεσία: Τζεφ Φάουλερ

Πρωταγωνιστές: Τζέιμς Μάρσντεν, Τζιμ Κάρεϊ, Τίκα Σάμπτερ, Νατάσα Ρόθγουελ, Νιλ ΜακΝτόνα, Άνταμ Πάλι

Κατηγορία: Περιπέτεια δράσης, Οικογενειακή

Καταλληλότητα: K

Διάρκεια: 1.40’

The Burnt Orange Heresy / Διαρρήκτης Υψηλής Τέχνης

Η επιστροφή του Μικ Τζάγκερ στη μεγάλη οθόνη μετά από είκοσι χρόνια. Από τους παραγωγούς των ταινιών «Ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλεϊ», «Spring Breakers» και «Night Crawler». Το «ερωτικό νεο-νουάρ θρίλερ» αφηγείται την ιστορία του Τζέιμς (Κλάες Μπανγκ), ενός κριτικού τέχνης, και της Μπερενίς (Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι), μιας γοητευτικής Αμερικανίδας που ταξιδεύει στην Ευρώπη. Μαζί ταξιδεύουν στη Λίμνη Κόμο, για να συναντήσουν το συλλέκτη Τζόσεφ Κάσιντι (Μικ Τζάγκερ), ο οποίος θα τους αποκαλύψει πως είναι πελάτης του Τζερόμ Ντέμπνι (Ντόναλντ Σάδερλαντ), και θα τους αναθέσει μια όχι και τόσο εύκολη αποστολή...

Σκηνοθεσία: Τζουζέπε Καποτόντι

Πρωταγωνιστές: Κλάες Μπανγκ, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Μικ Τζάγκερ, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Ρόζαλιντ Χάλστεντ, Αλεσάντρο Φαμπρίζι

Κατηγορία: Θρίλερ, δράμα

Καταλληλότητα: 

Διάρκεια: 1.38’