H Κέιτι Πέρι αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει μετά τον χωρισμό της το 2017 από τον Ορλάντο Μπλουμ και την αποτυχία του άλμπουμ της, "Witness".

Η 35χρονη τραγουδίστρια που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον 43χρονο ηθοποιό παραδέχθηκε ότι είχε "πιάσει πάτο", έπειτα από ττις δύσκολες στιγμές που βίωνε τόσο επαγγελματικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό SiriusXM CBC ανέφερε: "Η καριέρα μου είχε ανοδική πορεία, πήγαινε όλο και πιο ψηλά και τότε είχα μια μικρή αναποδιά, δεν ήταν μεγάλη όταν κάποιος το βλέπει έξω από τον χορό. Αλλά για εμένα ήταν σεισμικών διαστάσεων".

"Είχα δώσει τόσα πολλά και στην κυριολεξία "έσπασα" στα δύο. Είχα χωρίσει με τον σύντροφό μου τότε, που τώρα είναι ο πατέρας του παιδιού που περιμένω. Και ανυπομονούσα για την απογείωση του επόμενου δίσκου μου, αλλά η επιβεβαίωση δεν ήρθε και τότε απλά κατέρρευσα" περιγράφει.

"Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να "σπάσω" για να μπορέσω να βρω την ολότητά μου με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Και να είμαι πολυδιάστατη, όχι μόνο να ζω τη ζωή μου ως μια αχόρταγη ποπ σταρ συνεχώς. Η ευγνωμοσύνη είναι αυτό που έσωσε τη ζωή μου, γιατί αν δεν το έβρισκα αυτό θα βούλιαζα στη θλίψη μου και πιθανότατα θα είχα πηδήξει. Αλλά βρήκα τους τρόπους να είμαι ευγνώμων. Και γίνεται πολύ, πολύ δύσκολο να περπατάς και να λες "είμαι ευγνώμων, είμαι ευγνώμων", αν και είχα σκ#$ά διάθεση" πρόσθεσε. "Η ελπίδα ήταν πάντα μια επιλογή για εμένα, γιατί η σχέση μου με τον Θεό ήταν πάντα μεγαλύτερη από τον ίδιο τον εαυτό μου" τονίζει η τραγουδίστρια.