Στην Πάτρα βρέθηκε την Κυριακή ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ και αντίπαλος του Βαγγέλη Λιόλιου, Παναγιώτης Φασούλας.

Ο βετεράνος παίκτης συναντήθηκε με τον Κώστα Πετρόπουλο που πριν από μερικές ημέρες τάχτηκε ανοικτά υπέρ της υποψηφιότητάς του και όπως φαίνεται θα έχει ενεργό ρόλο στο συνδυασμό του.

Ο «Νουρέγιεφ» τον ενημέρωσε για τα προβλήματα των Ενώσεων, έτσι ώστε στην επόμενη συνάντηση να ανακοινώσουν τις ξεκάθαρες θέσεις και προτάσεις για το θέμα μέσα από τις συζητήσεις που θα έχουν με τους εκπροσώπους των σωματείων. Τον Παναγιώτη Φασούλα συνόδευε ο άλλοτε συμπαίκτης και πρωταθλητής Ευρώπης το 1987, Μέμος Ιωάννου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Πάτρα θα έχει κομβικό ρόλο στις εκλογές για την ΕΟΚ, αφού εκτός από την υποψηφιότητα του ισχυρού άνδρα του Προμηθέα Βαγγέλη Λιόλιου, την προεδρία αναμένεται να διεκδικήσει και ο νυν πρόεδρος της ΕΣΚΑ-Η και Γενικός Γραμματέας μέχρι πρότινος, Τάκης Τσαγκρώνης.

Ο κ. Τσαγκρώνης στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλακόπουλου θα είναι ο εκπρόσωπος της συνέχισης του έργου της απερχόμενης διοίκησης, το οποίο θα υπερασπιστεί μέχρι τέλους, όπως άλλωστε έχει δηλώσει και ο ίδιος στα ΜΜΕ.