Με κόσμο, επισημότητα και βραβεύσεις έγιναν τα εγκαίνια του προπονητικού κέντρου της Παναχαϊκής στην Οβρυά, σε μία γιορτινή βραδιά όπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά επίσημα ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς από την καινούρια διοίκηση της ΠΑΕ.

Στην εκδήλωση εκτός των εγκαινίων έγινε η παρουσίαση του νέου τεχνικού της ομάδας Δημήτρη Ελευθερόπουλου, αλλά και η παρουσίαση του νέου πούλμαν της Παναχαϊκής, βαμμένο στα χρώματα του σωματείου.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής στις δηλώσεις του μίλησε για την μεγάλη τιμή που έχει κανείς στο να είναι προπονητής στην ομάδα αυτή, τονίζοντας ότι είναι βαριά κληρονομιά, ενώ αναφέρθηκε και στην ταύτιση απόψεων που έχει με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Λουμπαρδέα, υπογραμμίζοντας ότι είναι ένας νέος και φιλόδοξος άνθρωπος.

Το σημαντικό για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, όπως είπε, είναι η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό, ενώ τόνισε επίσης: "Είναι μεγάλη τιμή να είσαι προπονητής στην Παναχαϊκή, είναι βαριά κληρονομιά. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που δεν έχει σημασία η κατηγορία που αγωνίζονται, αλλά το μέγεθος τους".


Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση το παρών έδωσε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες Χαράλαμπος Μπονάνος και Φωκίωνας Ζαΐμης, ο βουλευτής της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής, εκπρόσωποι φορέων, αλλά και φίλαθλος κόσμος που αγαπάει την Παναχαϊκή. 

Στις συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν σίγουρα αυτή της βράβευσης του Αλέκου Σπανού, του παράγοντα του τοπικού ποδοσφαίρου που έχει προσφέρει πολλά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και για αυτό το προπονητικό κέντρο πήρε τιμής ένεκεν το όνομα του.

Η βράβευση στον Αλέκο Σπανό έγινε από τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ Σταύρο Δανιήλ. Να σημειωθεί ότι στην αρχή της εκδήλωσης τελέστηκε Αγιασμός, ενώ η βραδιά έκλεισε με τη ρίψη πυροτεχνημάτων.