Έγινε ήδη το σημείο αναφοράς στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά. Ο λόγος για την εγκατάσταση του γηπέδου beach volley που υπάρχει εδώ και ορισμένες ημέρες δίπλα από το ποδοσφαιρικό γήπεδο της.

Πρόκειται για ένα νέο project που προωθεί η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, έχοντας ως απώτερο στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος, ενός σπορ που όπως φάνηκε και στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες κυλάει στο αίμα των Πατρινών και τους αρέσει.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει παίξει η Πατρινή αθλήτρια του beach volley, Μαριώτα Αγγελοπούλου, που έχοντας πετύχει πολλές διακρίσεις σε αυτό το άθλημα, είχε όνειρο της ένα τέτοιο γήπεδο από τη στιγμή που εγκαταστάθηκε μόνιμα στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Η ίδια μιλώντας στο patrasevents.gr τονίζει: "Έχω μεγαλώσει με το beach volley, έχω παίξει αμέτρητα τουρνουά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και τώρα που γύρισα στην Πάτρα ήθελα να προσφέρω σύγχρονα γήπεδα beach volley στην πόλη μου.

Έτσι θα δοθεί η δυνατότητα σε αυτό το τόσο όμορφο άθλημα να αναπτυχθεί και να διασκεδάσει ο κόσμος μέσα από τον αθλητισμό". Το εγχείρημα αυτό το αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή η Παναχαϊκή.

«Την ευχαριστώ πολύ για αυτό. Δείχνει πόσο προοδευτική είναι στην νοοτροπία της και στις ιδέες της».


Στις εγκαταστάσεις αυτές υπάρχουν έτσι δύο γήπεδα beach volley μέσα στο στάδιο, δίπλα στο ποδόσφαιρο.

Εκεί θα λειτουργήσει ακαδημία για παιδιά, τμήματα μαθημάτων ενηλίκων ακόμα και για αρχάριους που ψάχνουν ένα καινούριο χόμπι. «Μπορεί ο οποιοσδήποτε να έρθει απλά να παίξει με τους φίλους του» τονίζει η Μαριώτα Αγγελοπούλου.

Εξάλλου η εγκατάσταση θα διαθέτει καφέ-μπαρ για τους φιλάθλους του αθλήματος που απλά θέλουν να παρακολουθήσουν το σπορ. «Ελπίζω ο κόσμος να αγαπήσει το beach volley όπως έκανε και στους Παράκτιους Μεσογειακούς πέρσι το καλοκαίρι».

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κλείσει γήπεδο μέσω της σελίδας στο Facebook ή στο instagram patrasbeachhouse ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να καλέσει στο +30 697 2807170.