Ο Άρης Μακρής κάθε Σάββατο ανεβαίνει στη σκηνή του «Just the 2 of us» μαζί με την Έρρικα Πρεζεράκου και τα σχόλια που δέχονται από την κριτική επιτροπή είναι πάντα θετικά.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής μίλησε για το πως του φάνηκε η πρόταση που δέχθηκε για να συμμετάσχει στο show του Open, για τη συνεργασία του με την Έρρικα και το ταλέντο της, αλλά και για το πως του φαίνεται ως παρουσιαστής ο Νίκος Κοκλώνης.

Πώς σου φάνηκε αρχικά η πρόταση για το «Just»;

«Από την αρχή μου φάνηκε ενδιαφέρουσα η πρόταση. Σε κάθε δουλειά που κλείνω, πρώτη μου μέριμνα είναι να μπορώ να φανταστώ εάν θα περνάω καλά μέσα σε αυτήν. Εξαρχής λοιπόν ήταν πολύ σημαντικό για εμένα ποιο θα είναι το ταίρι μου. Ήθελα να συνεργαζόμαστε καλά, να περνάμε καλά, να έχουμε κοινούς στόχους και να μην υπάρχουν αρνητικά συναισθήματα. Ύστερα από συζητήσεις, με ταίριαξαν με την Έρρικα και θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό. Είναι άψογη στη συνεργασία και ως χαρακτήρες ταιριάζουμε».

Σε ξάφνιασε το ταλέντο της;

«Όταν έπαιζε το όνομα της, για να είμαστε μαζί, την έψαξα λίγο, είδα βιντεάκια της και την άκουσα. Διαπίστωσα ότι έχει μια φωνή από ένα επίπεδο και πάνω. Οπότε απ' αυτήν την άποψη μπορείς να πεις ότι δεν ξαφνιάστηκα πλήρως. Όμως, σε κάθε πρόβα με ξαφνιάζει, γιατί η διάθεση της και το πρίσμα μέσα από το οποίο αντιλαμβάνεται και αντιμετωπίζει το κάθε τραγούδι είναι μοναδικό».

Παρότι έχει καθιερωθεί ως ποπ τραγουδιστής, δεν φοβάσαι να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό.

«Ίσα ίσα που μου αρέσει. Γενικότερα, είμαι ένας άνθρωπος που βαριέται εύκολα. Θέλω να πειραματίζομαι, να δοκιμάζω καινούργια πράγματα. Αυτό είναι κάτι που το έχει δείξει και η καριέρα μου μέχρι τώρα. Δεν φοβάμαι να τσαλακωθώ, ούτε το να μην είμαι καλός σε κάτι. Δεν πιστεύω ότι η εικόνα σου φτιάχνεται μόνο όταν είσαι τέλειος».

Πώς βλέπεις την κριτική επιτροπή;

«Μου αρέσει πολύ και ήταν ένας από τους λόγους που συνετέλεσαν στο να είμαι στο σόου. Είναι τέσσερις άνθρωποι καταξιωμένοι στο χώρο τους. Έχω υπάρξει και στο παρελθόν διαγωνιζόμενος σε σόου με τον Σταμάτη Φασουλή στην κριτική επιτροπή, στο «ΥFSF». Με τη Δέσποινα δεν μπορώ να θυμηθώ ποια είναι η τελευταία δουλειά που είχα κάνει και δεν ήταν μαζί της! Την εκτιμώ πάρα πολύ ως καλλιτέχνιδα και ως άνθρωπο. Και τη Μαρία τη γνώριζα από εκπομπές της στις οποίες με είχε καλέσει και τη Βίκυ τη γουστάρω πολύ ως άνθρωπο, γιατί είναι αληθινή, με πολύ χιούμορ. Μου αρέσει η κριτική επιτροπή. Είναι ό,τι πρέπει».