Συστατικά

1 φλ. πλιγούρι
½ μεσαίο λευκό λάχανο
1 μικρό λευκό κρεμμύδι
4 φλ. χρωματιστές ντομάτες
3 φλ. δυόσμος
¾ φλ. ελαιόλαδο
¼ φλ. χυμός λεμονιού
1 κ. γλυκού μπούκοβο
αλάτι

Τρόπος Μαγειρέματος

Βάλε το πλιγούρι σε ένα μεγάλο μπολ με ενάμισι φλιτζάνι βραστό νερό και άφησέ το να μουλιάσει για περίπου 40 με 45 λεπτά.
Κόψε το λάχανο και το κρεμμύδι σε πολύ λεπτές φέτες, κόψε τα ντοματίνια στα τέσσερα και ψιλόκοψε το δυόσμο.
Ανακάτεψε όλα τα υλικά μαζί και πρόσθεσε το λάδι, το χυμό λεμονιού, το μπούκοβο και μπόλικο αλάτι.
Σέρβιρε με φρυγανισμένο ψωμί ή πίτες ή ως συνοδευτικό σε κρεατικά.

Πηγή: tlife.gr