H Charlize Theron σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Howard Stern έκανε κάποιες δηλώσεις για τον ηθοποιό Steven Seagal που ξάφνιασαν τους πάντες.

Η ηθοποιός λοιπόν, αποκάλυψε ότι ο βετεράνος ηθοποιός ταινιών δράσης Steven Seagal δεν είναι όπως είπε, ιδιαίτερα καλός με τις γυναίκες. Μάλιστα, καταφέρθηκε εναντίον του με διάφορους χαρακτηρισμούς, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να «ξεσκεπάσει» τον απαράδεκτο για εκείνη χαρακτήρα του.

Για την ακρίβεια το περιστατικό σημειώθηκε όταν σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της σε ταινίες δράσης με απαιτητικές σκηνές, η 44χρονη ηθοποιός απάντησε ότι παρακολουθούσε βιντεάκια του Seagal στο YouTube να παλεύει κατά τη διάρκεια τουρνουά Aikido ανά τον κόσμο – και δεν εντυπωσιάστηκε καθόλου με ό,τι είδε.

«Τη νύχτα βλέπω στο διαδίκτυο ανθρώπους να παλεύουν και πάντα πέφτεις πάνω στο παράξενο βίντεο του Seagal να “αγωνίζεται” στην Ιαπωνία, αλλά δεν το κάνει όντως. Είναι απλώς απίστευτα υπέρβαρος και σπρώχνει κόσμο. Είναι υπέρβαρος και μετά βίας μπορεί να παλέψει… ψάξ’το είναι γελοίο. Τους σπρώχνει στο πρόσωπο. Είναι εντελώς στημένο. Δεν έχω πρόβλημα να μιλήσω άσχημα για εκείνον γιατί δεν είναι πολύ καλός με τις γυναίκες, οπότε άντε γ@$##%$##$!», ανέφερε με οργή.

Θυμίζουμε ότι ο 68χρονος ηθοποιός έχει αντιμετωπίσει επανειλημμένα στο παρελθόν κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση από διάσημες γυναίκες. Σε αυτές συγκαταλέγεται και η σύντροφος της Ellen DeGeneres, Portia de Rossi, με την οποία είχε συνεργαστεί η Theron στην επιτυχημένη σειρά Arrested Development.