Η Αναστασία Παντούση μίλησε για το «Κόκκινο Ποτάμι» και για το φινάλε που πλησιάζει.

Ενσάρκωσε την Ιφιγένεια και μίλησε γι'αυτό, ενώ ακόμη αναφέρθηκε στη συνεργασία με τον Ιωάννη Παπαζήση και παράλληλα και για τον κόσμο και όσα της λέει.

Τι συναισθήματα σας άφησε το «Κόκκινο Ποτάμι»;

«Θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ που ολοκληρώνεται αυτή η δουλειά, θα μου λείψει… Ήταν ένα πολύ όμορφο και δημιουργικό ταξίδι για μένα, που μου έδωσε πολλά εφόδια για να προχωρήσω επαγγελματικά, αλλά πήρα και μαθήματα που θα χρησιμοποιήσω στη ζωή μου γενικότερα. Είχα μια πολύ καλή συνεργασία με όλους και είναι για μένα ένα κομμάτι, και καλλιτεχνικά και προσωπικά, που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Τι σας συγκίνησε περισσότερο στον ρόλο της Ιφιγένειας;

«Αυτό το κορίτσι δεν έχασε ποτέ το κουράγιο της, τη δύναμή της, τη θέλησή της για τη ζωή. Της συνέβησαν πολλά δύσκολα και τραγικά γεγονότα και όμως δεν σταμάτησε ποτέ να παλεύει για το αύριο! Ο έρωτας και η αγάπη της για τον Μίλτο ήταν αυτό που πραγματικά την κράταγε στη ζωή και της έδινε δύναμη, και φυσικά στη συνέχεια ο καρπός αυτού του έρωτα, το παιδί τους».

Πώς ήταν η συνεργασία με τον Ιωάννη Παπαζήση;

«Μπορώ να πω πλέον ότι δεν θα φανταζόμουν άλλον για τον ρόλο του Μίλτου. Από την αρχή και οι δύο πιστέψαμε πολύ στους ρόλους μας, τους αγαπήσαμε και με έναν μαγικό τρόπο μπήκαμε πολύ μέσα σε όλο αυτό. Όταν παίζαμε μαζί, ενέπνεε ο ένας τον άλλον και είχαμε πολύ καλή χημεία. Ο Ιωάννης είναι ένας καλλιτέχνης με πολύ πάθος και αγάπη γι’ αυτό που κάνει, χωρίς εκπτώσεις. Ένας συνεργάτης που με βοήθησε και με στήριξε με το παραπάνω. Εύχομαι να τα καταφέραμε, γιατί δώσαμε και οι δύο τον καλύτερό μας εαυτό».

Τώρα πια είστε αναγνωρίσιμη. Σας ενοχλεί ο κόσμος; Ασχολείται με τα προσωπικά σας;

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, ούτε με ενοχλούν. Ίσα ίσα, όταν έρχονται και μου μιλάνε και μου λένε “συγχαρητήρια”, αυτό μόνο χαρά μπορεί να μου δώσει. Η σειρά είχε μεγάλη ανταπόκριση και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να έρχεται ο κόσμος, και νεότερα παιδιά, να σου σφίγγουν το χέρι, να σε κοιτάνε στα μάτια και να σου λένε “ευχαριστώ”. Για τη ζωή μου δεν νομίζω να έχει ψάξει κάποιος, ούτε τον απασχολεί, και χαίρομαι που δεν είμαι σε αυτή τη φάση, ούτε θα ήθελα να ήμουν ποτέ. Σε αυτή τη δουλειά δεν είχα στόχο να γίνω ποτέ celebrity. Αγαπώ την τέχνη της υποκριτικής και μόνο πάνω σε αυτό θέλω να επικεντρωθώ και να εξελιχθώ», είπε στο Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο.