Τι μπορεί να ενώνει την Σοφία Αλιμπέρτη και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη; Η απάντηση βρίσκεται σε ένα εντυπωσιακό εξώφυλλο που έρχεται από τα 00s.

Εκείνη την εποχή, η παρουσιάστρια βρισκόταν ακόμα στα τηλεοπτικά πλατό την ίδια ώρα που ο νεαρός ηθοποιός έκανε τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική. Βρισκόμαστε στην πρώτη δεκαετία του 2000.

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης φωτογραφήθηκαν για λογαριασμό του περιοδικού Life & Style (και συγκεκριμένα, για το ένθετο μόδας).

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, δημοσίευσε το εξώφυλλο και οι διαδικτυακοί του φίλοι σχολίασαν την «χημεία» του ηθοποιού και της παρουσιάστριας.

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μπορεί να μην συνεργάστηκαν σε κάποιο σήριαλ ή τηλεοπτική εκπομπή, ωστόσο, φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι του περιοδικού διέκριναν ότι οι δυο τους θα δημιουργούσαν ένα γοητευτικό δίδυμο για τις σελίδες του.

Πάνω από μια δεκαετία μετά, οι πρωταγωνιστές αυτού του κλικ, φαίνεται ότι έχουν διατηρήσει την επικοινωνία τους, ακόμα κι αν η τηλεόραση είναι πια για την Σοφία Αλιμπέρτη ένα κομμάτι που ανήκει πια στις αναμνήσεις της.