Επιτέλους !!!
Το event που όλοι περιμέναμε είναι πλέον γεγονός !!!

Η βραδιά Cuban Lounge Nights, που τόσο αγαπήσατε, μια εμπειρία γεμάτη κουλτούρα Καραϊβικής, παγκοσμίως συνώνυμη της χαλαρής ερωτικής διάθεσης, και της γεμάτης περίτεχνες μελωδίες μουσικής της, ανοίγει ξανά τις πόρτες της στον ανανεωμένο χώρο του ΑΙΩΡΑ Kitchen Bar Restaurant στην παραλία Αραχωβιτίκων, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις!
Κάθε Τετάρτη από την 1η Ιουλίου και για όλο το καλοκαίρι, η Havana Magic Nights - Latin Broadcast και το το team της ΑΙΩΡΑ Kitchen-Bar, θα σας φιλοξενούν στις Cuban Lounge βραδιές. Ετοίμασαν λοιπόν για εσάς μια ολοκληρωμένη εμπειρία αισθήσεων με cocktails, γεύσεις και πούρα original Latin προέλευσης, κι όλα αυτά “ντυμένα” με τις ομορφότερες και πλέον αγαπημένες Κουβανέζικες νότες.

Επιστρέφουμε κοντά σας με ασφάλεια, σεβόμενοι πλήρως τις υγειονομικές διατάξεις και παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουμε την υγεία όλων μας.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ

Συνιστάται η κράτηση για την διασφάλιση των υγειονομικών μέτρων και προς αποφυγήν συνωστισμού, όπως και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Χώρος - Κουζίνα – Cocktails
- Kitchen-Bar ΑΙΩΡΑ

Μουσική επιμέλεια – Παραγωγή
- Havana Magic Nights - Latin Broadcast
- Nikos Vernardis

Media Sponsors
- Havana Magic Nights - Latin Broadcast
- Sabroso LatinRadio
- PATRAS EVENTS
- Patrasmagazine
- Flashstar.gr

Sponsors
- Άρωμα Καπνού
- Κόκκινη Κλωστή

Photos
- Giannis Sarigiannis
- PATRAS EVENTS

Public Relations
- Όλγα Κατσάρα

Είσοδος ελεύθερη.
Ελεύθερο Parking μπροστά από το μαγαζί.
Παραλία Αραχωβιτίκων

Σας περιμένουμε κάθε Τετάρτη από τις 21:00 και μετά.
Έναρξη 1η Ιουλίου.

Τηλέφωνα κρατήσεων: ️2610 910344 , 6977461612 ️ ️