Η Κάτια Ζυγούλη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Glow» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο της αλλά και το “φαίνεσθαι” της showbiz που δεν ανταποκρίνεται πάντα στην πραγματικότητα.

Στα 17 χρόνια του γάμου της με τον Σάκη Ρουβά παραδέχεται ότι πέρασαν από όλες τις φάσεις σαν κάθε άλλο ζευγάρι και ότι το γεγονός ότι κάποιος χαίρει κάποιας αναγνωρισιμότητας δεν σημαίνει ότι έχει όλα του τα προβλήματα λυμένα.

«Είμαστε 17 χρόνια μαζί νομίζω έχουμε περάσει όλες τις πιθανές συναλλαγές ενός ζευγαριού. Ο κόσμος έχει την αίσθηση ότι όλα στη ζωή είναι μέλι – γάλα επειδή ο άλλος είναι πολύ αναγνωρίσιμος. Λίγο, πολύ οι άνθρωποι βασανιζόμαστε από τα ίδια πράγματα. Η αναγνωρισιμότητα δεν σου λύνει αυτά που έχεις στην ψυχή σου».

«Πολύ πριν γνωρίζω τον Σάκη ένιωθα ότι θα έχω μια φάρμα με ζωάκια. Διάλεξα, λοιπόν, έναν άνδρα που είχε τις ίδιες ανάγκες με εμένα και μάλιστα τα φτιάχνει με τα χέρια του. Πραγματικά το αγαπάει όλο αυτό. Έχει φτιάξει θερμοκήπιο, φυτεύει. Εγώ ασχολούμαι με τα έμψυχα. Είμαι η μαμά του λόχου», συνέχισε.