Επιστρέφει τηλεοπτικά στο “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” ανατρέποντας τις ζωές της Βούλας και του Μηνά. Η Σμαράγδα Καρύδη μιλά στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και τον Γιάννη Βίτσα για το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα, την διείσδυση της την επόμενη σεζόν με ένα ρόλο έκπληξη στην επιτυχημένη κωμωδία του Alpha.

Το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα δημιουργεί ουσιαστικά ένα μοναδικό ρεκόρ στην ελληνική τηλεόραση αφού είναι το μακροβιότερο κωμικό σίριαλ στην ιστορία της. «Υποδύομαι μία κρητικιά εκδότρια που συναντά το ζευγάρι. Έρχεται σε επαφή με το Μηνά και τη Βούλα αφού ουσιαστικά πρόκειται να εκδώσει το βιβλίο της τελευταίας. Πρόκειται για μία περσόνα έντονη, υπέρμετρα προκλητική, υπερβολική που δεν περνάει με τίποτα απαρατήρητη και θα αναστατώσει ολοκληρωτικά τη ζωή του ζευγαριού. Συνηθίζει να πηγαίνει στο σπίτι τους, σχεδόν με θράσος αφού οι επισκέψεις της διαρκούν υπερβολικά πολύ», λέει η Σμαράγδα Καρύδη.

Πώς αισθάνεται όμως η ίδια που πρόκειται να συμμετάσχει σε ένα τόσο αγαπητό σίριαλ που για επτά χρόνια έχει διαγράψει μία τεράστια πορεία; «Καταρχάς χαίρομαι πολύ που θα παίξω μαζί με τόσο καλούς ηθοποιούς. Αυτό για μένα αποτελεί βασική προτεραιότητα. Η Μουρμούρα έχει εξαιρετικούς ηθοποιούς και ένα μοναδικά καλογραμμένο σενάριο. Επίσης στο συνεργείο υπάρχουν πολλοί από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα “Στο παρά πέντε” και χάρηκα από καρδιάς, που τους είδα ξανά”.

Αλήθεια βρήκε το χρόνο να παρακολουθήσει το χειμώνα το Παρά Πέντε -που παρά τις επαναλήψεις- κατάφερε να κεντρίσει το κοινό συγκεντρώνοντας ένα μεγάλο ποσοστό τηλεθεατών καθημερινά φθάνοντας πολλές ημέρες ακόμη και την πρώτη θέση κατά την ώρα προβολής του; Η καταξιωμένη ηθοποιός αναφέρει: “Λόγω της καραντίνας όταν σταμάτησα το θέατρο είχα την ευκαιρία και παρακολουθήσω αρκετά επεισόδια του Παρά πέντε. Με συγκίνησε βλέποντας το ξανά. Έχει κάνει τόσο έντονη καταγραφή στις ζωές μας. Είναι μία δουλειά που αισθάνομαι περήφανη που την έκανα. Χαίρομαι πολύ που… ”δεν τελειώνει”. Καινούργιες γενιές παιδιών που δεν ζούσαν όταν προβάλλονταν το σήριαλ έρχονται στο θέατρο και μιλούν για την σειρά. Την παρακολουθούν με προσήλωση και αγάπη. Νομίζω ότι το Παρα Πέντε μεγαλώνει μία νέα γενιά παιδιών.

«Ακόμη δεν είναι σαφές» απαντά η Σμαράγδα Καρύδη στην ερώτηση σε πόσα επεισόδια θα την δούμε στο Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, γιατί, όπως τονίζει, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως και από τις υπόλοιπες δουλειές που θα έχει κατά την επόμενη σεζόν.