Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετά την καραντίνα, επέστρεψαν στα καθήκοντά τους καθώς την Τετάρτη, πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο Homeboy Industries, έναν οργανισμό με έδρα το Λος Άντζελες.

Η αποκάλυψη έγινε στο Instagram στην επίσημη σελίδα του Homeboy Industries, όπου δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες από την επίσκεψη των Sussexes, στις οποίες φαίνεται να φορούν προστατευτικές μάσκες προσώπου, καλύμματα μαλλιών, γάντια και ποδιές καθώς δούλευαν μαζί με τις ομάδες αρτοποιίας και καφέ.

Η Homeboy Industries είναι μια κοινοτική ομάδα κοινωνικής δικαιοσύνης που εργάζεται για τη βελτίωση της ζωής των ατόμων που είχαν προηγουμένως φυλακιστεί και που εμπλέκονταν σε συμμορίες στην πόλη.

Το ζευγάρι εργάστηκε για να προετοιμάσει φαγητό για το πρόγραμμα #FEEDHope, το οποίο απασχολεί τους συμμετέχοντες στο Homeboy για την παροχή γευμάτων σε ευάλωτους ηλικιωμένους και νέους σε όλη την περιοχή του Λος Άντζελες εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού.

«Ευχαριστούμε τον Harry και τη Meghan, δούκα και δούκισσα του Sussex, για την επίσκεψη και την ευγένεια στη χθεσινή συνάντηση με τις ομάδες αρτοποιίας και καφέ. Το προσωπικό μας ήταν ενθουσιασμένο που συνεργάστηκε μαζί τους καθώς βοήθησαν στην προετοιμασία φαγητού και έμαθαν περισσότερα για το πρόγραμμα #FeedHOPE που κυκλοφόρησε πρόσφατα, το οποίο απασχολεί τους συμμετέχοντες για να παρέχουν γεύματα σε ηλικιωμένους και νέους σε όλο το Λος Άντζελες μετά την πανδημία», αναφέρει ο οργανισμός.