Την αντιπάθειά της προς τον Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε η Μαντόνα, αποκαλώντας τον «ναζιστή» και «κοινωνιοπαθή».

Η διάσημη τραγουδίστρια θέλησε να εκφράσει τις σκέψεις της για τον Ντόναλντ Τραμπ μέσω του λογαριασμού της στο Instagram και δεν δίστασε καθόλου να τον αποκαλέσει «ναζιστή» και «κοινωνιοπαθή» για τα σχόλιά του σε μία προεκλογική συγκέντρωση στην Τάλσα το Σάββατο, κατά την οποία παραδέχτηκε ότι είχε πει στους «ανθρώπους» του να «επιβραδύνουν τα τεστ για τον κορωνοϊό».

«Επιτρέψτε μου να το πω ευθέως… Ας επιβραδύνουμε τα τεστ για τον κορωνοϊό στην Αμερική, επειδή ο αριθμός των ατόμων που έχουν βρεθεί θετικοί είναι πολύ μεγάλος για να τον διαχειριστεί η Τραμπ» ξεκίνησε το σχόλιό της η Μαντόνα. Η λεζάντα συνοδευόταν από ένα επεξεργασμένο βίντεο της Washington Post, με τα σχόλια του Τραμπ από την προεκλογική ομιλία του, κατά την διάρκεια της οποίας μίλησε επίσης για «αριστερούς ριζοσπάστες» που καταστρέφουν αγάλματα ιστορικών μορφών.

«Πριν από δύο ημέρες, στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, οι αριστεροί ριζοσπάστες έσπασαν ένα άγαλμα του Τζορτζ Ουάσινγκτον» γκρίνιαξε ο Ντόναλντ Τραμπ στο πλήθος. «Και το τύλιξαν με την αμερικανική σημαία και της έβαλαν φωτιά. Πρέπει να καταλήξουμε σε μια νομοθεσία πως εάν κάποιος κάψει την αμερικανική σημαία, θα πηγαίνει στην φυλακή για έναν χρόνο» συνέχισε.

Η Μαντόνα δεν άφησε ασχολίαστα τα λεγόμενα του Ντόναλντ Τραμπ και θέλησε να δείξει τι θεωρεί η ίδια συστημική νομική ανισορροπία. «Ας κάνουμε έναν νόμο για όποιο καίει την σημαία, να μπαίνει στην φυλακή για έναν χρόνο, ενώ την ίδια ώρα δεν κάνουμε κανένα νόμο ή μεταρρύθμιση ή συνέπειες για τους αστυνομικούς που πυροβολούν και σκοτώνουν μαύρα θύματα χωρίς λόγο» έγραψε στο Instagram η διάσημη τραγουδίστρια.

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. «Τέλος, ο Τραμπ είναι αναστατωμένος με την αφαίρεση του αγάλματος του Τζορτζ Ουάσινγκτον, παρόλο που ο Τζορτζ Ουάσινγκτον είχε σκλάβους. Θα προτιμήσω τον κοιμισμένο Τζο Μπάιντεν από αυτόν τον λευκό ρατσιστή (emoji γουρουνιού)/ ναζιστή/κοινωνιοπαθή που βρίσκεται στον Λευκό Οίκο. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε» κατέληξε η Μαντόνα.