Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η παραγωγή της νέας πολυαναμενόμενης σειράς της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» που θα έρθει στις οθόνες μας από τον Οκτώβριο.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί το καστ με γνωστούς πρωταγωνιστές και ηθοποιούς-έκπληξη, μεταξύ των οποίων και ένας ταλαντούχος μικρός, ο Μανώλης Γκίνης που αγαπήσαμε μέσα από γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση. Στον ρόλο του Βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου και αφηγητή της ιστορίας, θα μας ταξιδέψει στα τέλη της δεκαετίας του ’60, όταν η τηλεόραση έμπαινε δειλά-δειλά στα οικογενειακά σαλόνια.

Πρώτη ανάγνωση των σεναρίων με σύσσωμη την «οικογένεια Αντωνοπούλου». Από αριστερά: Μανώλης Γκίνης, Δημήτρης Καπουράνης, Εριφύλη Κιτζόγλου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μελέτης Ηλίας.

Την τηλεοπτική οικογένεια, πέρα από τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη στους ρόλους των γονιών, συμπληρώνουν η Υβόννη Μαλτέζου που υποδύεται τη δαιμόνια γιαγιά Ερμιόνη, η Εριφύλη Κιτζόγλου ως πρωτότοκη κόρη και ο Δημήτρης Καπουράνης ως μεγάλος γιος. Μαζί τους, στον ρόλο της θείας της οικογένειας Αντωνοπούλου, η Τζένη Θεωνά.

Η σκηνοθεσία είναι της Όλγας Μαλέα και το σενάριο του Νίκου Απειρανθίτη και της Κατερίνας Μπέη.