Στο δημοτικό συμβούλιο θα τεθεί το ζήτημα της αξιοποίησης των καταστημάτων που ανήκουν στον δήμο, στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας.

Αφορμή θα είναι το Θεατράκι, το κατάστημα που βρίσκεται σε ένα κεντρικό σημείο της βόρειας παραλιακής ζώνης της Πάτρας, έχοντας θέα στην Μαρίνα και τον Πατραϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δημοτική αρχή θα προτείνει στο δημοτικό συμβούλιο την αλλαγή εκμίσθωσης του συγκεκριμένου ακινήτου, καθώς ο επιχειρηματίας που νοικιάζει τον χώρο σήμερα, δεν τηρεί τους όρους της σύμβασης που έχει υπογραφτεί.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από τα καταστήματα που είναι στην παραλιακή ζώνη και που η κυριότητα τους ανήκει στον δήμο, δεν έχουν ακόμα αξιοποιηθεί και παραμένουν κλειστά ο πρώην Λάγιος στην Μαρίνα, αλλά και η ταβέρνα απέναντι από την Ιχθυόσκαλα.

Τα υπόλοιπα έχουν εκμισθωθεί. Για τον πρώην Λάγιο μάλιστα είχε γίνει πριν από δύο χρόνια δημοπράτηση, βγήκε νικητής από τον διαγωνισμό, όμως, το θέμα δεν προχώρησε από τότε και το κατάστημα παραμένει κλειστό.

Υπάρχει έτσι ζήτημα με την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας και των καταστημάτων της παράκτιας ζώνης, ζήτημα που θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο αν τελικά ο επιχειρηματίας αποχωρήσει από το Θεατράκι και ο χώρος μείνει κενός.