Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η η Πέννυ Μπαλτσατζή καθώς πριν λίγους μήνες έφερε το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Τζούτη.

Μάλιστα πριν λίγες μέρες, η Πέννυ Μπαλτατζή και ο σύζυγός της βάφτισαν τον μικρό, που πήρε το όνομα Κάρολος, με τη γλυκιά μαμά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της κάποια στιγμιότυπα, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από την παραμυθένια ατμόσφαιρα.

Η ίδια κατά το παρελθόν είχε μιλήσει για τις αποτυχημένες εγκυμοσύνες της και μοιράστηκε την προσωπική της ιστορία προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα ελπίδας σε όλες εκείνες τις γυναίκες που έχουν βιώσει ανάλογες καταστάσεις.

«Πριν γεννήσω το παιδί μου είχα τέσσερις ανεπιτυχείς εγκυμοσύνες. Την πρώτη φορά έφτασα εξίμισι μηνών και έκανα διακοπή κύησης. Τη δεύτερη φορά ήταν εξωμήτριο και έκανα χειρουργείο. Αυτό με διέλυσε ψυχολογικά. Σκεφτόμουν ότι δεν θα τα καταφέρω. Δεν εμπιστευόμουν το κορμί μου. Η μια αποτυχία μετά την άλλη μου στοίχισαν πολύ. Μετά το εξωμήτριο η γιατρός μου είπε ότι οι σάλπιγγες μου δεν είναι βατές και πως έπρεπε αν ήθελα παιδί να προχωρήσω σε εξωσωματική», είχε πει μεταξύ άλλων.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν κι εκείνη χαίρεται την κάθε στιγμή με το μωρό της.