Τον χειρότερό της εφιάλτη θα κληθεί να φέρει στη μνήμη της, μια 27χρονη γυναίκα, καθώς σήμερα εκδικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου η υπόθεση βιασμού της από τον ίδιο της τον πατέρα, για 15 συνεχόμενα έτη.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 55χρονο πατέρα της 27χρονης είναι αιμομιξία και βιασμός κατ’ εξακολούθηση και τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη της ηλικίας.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας τον περασμένο χειμώνα, και συγκεκριμένα την 1η Νοεμβρίου, όταν η 27χρονη βρήκε τη δύναμη και κατήγγειλε στις αρχές ότι έχει πέσει θύμα βιασμού από τον πατέρα της.

Μάλιστα, τα όσα περιέγραψε στην κατάθεσή της ήταν ανατριχιαστικά. Ο 55χρονος την βίαζε από την τρυφερή ηλικία των 12 χρόνων έως και το καλοκαίρι του 2019.

Ο πατέρας έβγαζε όλες τις αρρωστημένες του ορέξεις στην κόρη του και δεν δίσταζε να την κακοποιεί σεξουαλικά ακόμα και όταν στο δίπλα δωμάτιο κοιμόταν η σύζυγός του.

Μετά τις καταγγελίες ο 55χρονος συνελήφθη από τις αρχές και, ενώ αρχικά είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, τελικώς τις αποδέχθηκε και ομολόγησε.

Ο ίδιος προφυλακίστηκε μετά την απολογία του με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και του εισαγγελέα και οδηγήθηκε στις φυλακές Τριπόλεως.

Πηγή: www.cretapost.gr