Νέα, διαδικτυακή πάντα λόγω lockdown, εμφάνιση για την Κέιτ Μίντλετον.

Όπως αναφέρει το Hello στη νέα αυτή εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον κάποιοι εντόπισαν διαφορές στο hair look της. Πιθανότατα η Κέιτ Μίντλετον έκοψε τα μαλλιά της αλλά το σίγουρο είναι ότι απέφυγε το χτένισμα το οποίο συνηθίζει με μπούκλες (το οποίο έχει γίνει μάλιστα και χαρακτηριστικό της χτένισμα) και άφησε τα μαλλιά της ίσια.

Η Κέιτ Μίντλετον αποκάλυψε πρόσφατα ότι κατά τη διάρκεια του lockdown λόγω κορωνοϊού πέρασε πολύ χρόνο στον κήπο του σπιτιού με τα τρία της παιδιά αποκαλύπτοντας ότι στον πρίγκιπα Τζορτζ αρέσει να παίζει με τη Διωναία (Dionaea Muscipula) Μυγοπαγίδα, ένα σαρκοφάγο φυτό που τρώει μικρά έντομα όπως αράχνες και μύγες, ενώ η πριγκίπισσα Σάρλοτ με τον πρίγκιπα Λούις βοηθούσε στις ντομάτες που καλλιεργούν. «Είναι ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι τις είδαν να αναπτύσσονται σε όλα τα στάδια. Ηταν σπόροι και τώρα τα φυτά είναι τόσο ψηλά όσοι αυτοί».

H νέα εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον και της Καμίλα, μέσω Zoom, έγινε με αφορμή το Children’s Hospice Week 2020 και θέλησαν να ευχαριστήσουν όσους εργάζονται και υποστήριξαν νοσοκομεία Παίδων στη Μεγάλη Βρετανία κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσιμης περιόδου. Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής τους συνάντησης Κέιτ Μίντλετον και Καμίλα συζήτησαν με τους άλλους συμμετέχοντες για την ολοκληρωμένη φροντίδα που παρέχει το προσωπικό του ξενώνα και τον τρόπο με τον οποίο τα νοσοκομεία Παίδων μπορούν να αποτελέσουν ένα θετικό περιβάλλον και να δημιουργήσουν χαρούμενες αναμνήσεις στα παιδιά, στις πιο δύσκολες στιγμές.