Ο επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ (Ώρα Πατρών), κ. Ρώρος -από τους πρωτεργάτες του μαύρου μετώπου, που συγκρότησε μαζί με τους επικεφαλής των παρατάξεων της Ν.Δ. και του ΚΙΝΑΛ και όσους τους ακολουθούν, για να βάλουν εμπόδια στο φιλολαϊκό έργο της Δημοτικής Αρχής- με ανακοίνωσή του κάνει για μια ακόμα φορά το άσπρο, μαύρο.

Μόνο που αυτή τη φορά, ξεπέρασε τον εαυτό του, γιατί όλη η Πάτρα βλέπει τις μεγάλες παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα στο κέντρο, τις συνοικίες και τα χωριά του Δήμου μας. Δρόμοι, πεζοδρόμια, πλατείες, έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, διανοίξεις οδών, 40 νέες παιδικές χαρές, δεκάδες σχολικά συγκροτήματα!

Καμώνεται πως δεν γνωρίζει ότι η προηγούμενη κυβέρνηση, του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η σημερινή, της Ν.Δ., με τις υπηρεσίες της, έχουν αποβάλει τον Δήμο από τους παραλιακούς δρόμους, έχουν επιβάλλει πρόστιμα για τις παρεμβάσεις του και απαιτούν να σταματήσει η κυκλοφορία σε τμήματά τους.

Αναμασάει τις γνωστές προφάσεις περί μελετών, παρότι όφειλε να γνωρίζει ότι έχουν χαρακτηριστεί αιγιαλός και παραλία.

Τον πληροφορούμε ότι η Δημοτική Αρχή είναι αποφασισμένη να παρέμβει για να αποκατασταθούν τα κατεστραμμένα τμήματα των παραλιακών δρόμων και θα είναι «ντάλα πρωί».

Όσο για τους επαγγελματίες και τους μικρούς εμπόρους της πόλης μας, η Δημοτική Αρχή, έχει αποδείξει έμπρακτα την στήριξή της στους χιλιάδες εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενους, γεγονός που το αναγνωρίζουν και οι συνδικαλιστικοί φορείς τους.

Αυτή την πολιτική υλοποίησαν η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει η σημερινή της ΝΔ.