Η Πηνελόπη Πλάκα μίλησε για το τέλος της σειράς «Πέτα τη φριτέζα».

Η γνωστή ηθοποιός, λοιπόν, αναφέρθηκε στο φινάλε του σήριαλ και έδωσε κάποιες κατευθύνσεις για την ηρωίδα της, τη Φωτεινή, ενώ παράλληλα είπε τι θα γίνει στα επαγγελματικά της την επόμενη σεζόν.

Ποια είναι τα συναισθήματα σου δεδομένου ότι η σειρά οδεύει προς το τέλος της;

Τα συναισθήματα μου είναι ανάμεικτα. Ήταν δύο χρόνια πολύ σημαντικά για εμένα. Το «Πέτα τη φριτέζα» είναι από τα αγαπημένα μου σίριαλ στα οποία έχω πάρει μέρος. Μου προσέφερε πολλά, μου άνοιξε νέους δρόμους, γνώρισα ενδιαφέροντες ανθρώπους, και ο καθένας σε πάει παρακάτω. Αυτό είναι και το ζητούμενο της ζωής: να προχωράς παρακάτω. Από εκεί και πέρα, χαίρομαι που η σειρά έκανε δύο κύκλους και ολοκληρώνεται έτσι και, ταυτόχρονα, συγκινούμαι πάρα πολύ. Μη σου πω και περισσότερο από παλαιότερες δουλειές γιατί πραγματικά περάσαμε ωραία.

Αγάπησες πολύ την εν λόγω σειρά και τον ρόλο της Φωτεινής;

Νιώθω ότι η συγκεκριμένη σειρά με πήγε παρακάτω, και αισθάνομαι υποχρεωμένη απέναντι της. Πραγματικά, την αγάπησα πάρα πολύ!

Τι συμβαίνει με τη Φωτεινή τώρα που βρισκόμαστε στην τελική ευθεία;

Η Φωτεινή είναι ένα κορίτσι που πάνω απ' όλα είχε τη δουλειά της και στόχευε σε ένα αστέρι Μισελίν. Γι' αυτόν τον λόγο, άλλωστε, πήγε στο Φτασμένο. Ωστόσο, στον δρόμο της ήρθε ο έρωτας, και αφού το έζησε και πληγώθηκε από όλο αυτό, βγήκε πιο δυνατή, θυμήθηκε και συγκεντρώθηκε στον αρχικό της στόχο. Για αυτόν θα παλέψει. Από εκεί και πέρα, η Φωτεινή είχε μια φυσιολογική πορεία στη ζωή και θα της φερθεί ωραία στο τέλος.

Όσον αφορά τον προσωπικό ή τον επαγγελματικό τομέα;

Δεν θέλω να σου προδώσω σε ποιον από τους δύο τομείς θα της βγει σε καλό γιατί είναι το τέλος της σειράς.Ένας από τους δύο τομείς, όμως, θα της χαμογελάσει πολύ.

Θα τη δούμε να αναθεωρεί για πράγματα που έχει κάνει στο παρελθόν;

Θα τη δούμε να αναθεωρεί, όπως κάνουν όλοι οι άνθρωποι όταν έρχονται κοντά στον εαυτό τους, αλλά χωρίς να μετανιώνει. Το αντιμετωπίζει, όμως, με πολλή γλύκα και γι' αυτό ευθύνονται οι συγγραφείς Γιώργος Κρητικός - Μάκης Πιτταράς, θέλοντας να κλείσει ωραία ο κύκλος της σειράς.

Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Λάκης για να πάρει τις απαραίτητες εξηγήσεις αλλά και μια «συγγνώμη»;

Το καλύτερο θα ήταν, στο πλαίσιο της αναθεώρησης που λέγαμε παραπάνω, να δώσει κάποιες εξηγήσεις στον Λάκη. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.

Και όσον αφορά τον Κίμωνα;

Η Φωτεινή έχει αποδεχθεί το γεγονός ότι η ιστορία με τον Κίμωνα δεν προχωράει, οπότε είναι προετοιμασμένη για όλα. Συγκεκριμένα, θα έρθει αντιμέτωπη με ειδήσεις που θα την πληγώσουν!

Επομένως, το φινάλε είναι αυτό που θα ήθελες;

Αν με ρωτούσες πέρυσι, με εκείνα τα δεδομένα, θα σου έλεγα ότι σκεφτόμουν ένα άλλο φινάλε. Με τα φετινά δεδομένα, όμως, το φινάλε είναι αυτό που θέλω και δεν θα σου το αποκαλύψω. (Γελάει.)

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;

Για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ετοιμάζονται πολλές σειρές, που σημαίνει ότι ανοίγει ο κλάδος, και αυτό είναι πολύ θετικό. Βρίσκομαι σε συζητήσεις, αλλά για την ώρα δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο.

Πηγή: my tv