Δεν γιορτάζει μόνο την Γιορτή του Πατέρα, αλλά και τα γενέθλιά του -για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ η 21η Ιουνίου είναι μια έξτρα σημαντική ημέρα.

Ο πρίγκιπας συμπληρώνει φέτος τα 38 του χρόνια και φυσικά τα γιορτάζει με την οικογένειά του στο παλάτι του Κένσινγκτον.

Στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού στο Instagram, αναρτήθηκε ήδη από νωρίς μια τρυφερή φωτογραφία του πρίγκιπα με τα τρία παιδιά του -την οποία τράβηξε η Κέιτ Μίντλετον (γι' αυτό και απουσιάζει από το πλάνο), όπως αναφέρει το bovary.

Πρίγκιπας Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούι, ηλικίας 6, 5 και 2 αντίστοιχα σκαρφαλώνουν πάνω στον πρίγκιπα Ουίλιαμ, σε μια μεγάλη ξύλινη κούνια.

Μάλιστα, είναι τοποθετημένα ανά ηλικία (και ανά ύψος) με τον Τζορτζ να βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας.

Ντυμένα με ανοιξιάτικα ρούχα που παραπέμπουν σε μια χαλαρή βόλτα στην εξοχή ή στο πάρκο, τα «μοντέλα» της φωτογραφίας αποδεικνύουν ότι αν μη τι άλλο, το χαμόγελο είναι προσόν τους -ταυτόχρονα παρατηρεί κανείς πόσο εκπληκτικά έχουν μεγαλώσει (ειδικά η πριγκίπισσα Σάρλοτ).

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ μοιράζονται με χαρά μια νέα φωτογραφία φωτογραφία του Δούκα με τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούι για τα γενέθλια του Δούκα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε νωρίτερα μέσα στο μήνα από τη Δούκισσα», έγραφε το caption της ανάρτησης.