Ο Γιώργος Γιαννόπουλος πριν από λίγες μέρες αποχώρησε από το σόου τραγουδιού του Open «Just the 2 of us», στο οποίο ήταν ζευγάρι με τη Δέσποινα Ολυμπίου.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για τη συμμετοχή του, για τον αν θεωρεί πως έφυγε νωρίς, ενώ αποκάλυψε ποιους άλλους συμμετέχοντες έχει ξεχωρίσει.

- Πριν από λίγες ημέρες αποχώρησες από το τηλεοπτικό σόου «Just the 2 of us».

«Ήταν μια καλή εμπειρία για μένα, είπα τα τραγούδια που ήθελα και κάποια από αυτά τα ήθελα περισσότερο... Πρώτη φορά πηγαίνω σε τέτοιο τηλεοπτικό παιχνίδι. Πήγα με την ασφάλεια της παραγωγής, γιατί κατάλαβα ότι είναι υψηλής αισθητικής».

-Πιστεύες ότι φύγατε νωρίς από το παιχνίδι, μαζί με τη Δέσποινα Ολυμπίου, που ήσασταν ζευγάρι στο σόου;

«Αυτό ήθελε ο κόσμος, αυτό ήθελε η επιτροπή. Οταν μπαίνεις σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι, εξαιρώντας τα στάνταρ ότι υπάρχει μια επιτροπή, ένα κοινό, ενώ υπάρχουν και οι followers, κάτι το οποίο δεν ασχολούμαι, όμως υπάρχουν πιτσιρίκια εκεί πέρα, που έχουν χιλιάδες στα social. Δεν είχα , πρόβλημα από την αρχή με τη Δέσποινα, η οποία με εμπιστεύτηκε. Εντάξει, θα μπορούσα να κάτσω 2-3 επεισόδια παραπάνω...».

-Γιατί όχι μέχρι το τέλος; Ίσως να ήσασταν και οι νικητές...

«Δύσκολο, γιατί είναι κάποια παιδιά πιο νέα, αυτά που λέγαμε, που έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες σε ξένο και ελληνικό τραγούδι. Με τον κόσμο, αυτούς που ψηφίζουν, έχουν μεγαλύτερη επικοινωνία, μέσω των social. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, είμαι πάρα πολύ καλά, έχω αρχίσει τις πρόβες μου για την καλοκαιρινή παράσταση».

-Τι ακριβώς συνέβη με τη δήλωσή σου μετά την απόφαση της αποχώρησης σου από το παιχνίδι; Υπήρξε κάποια μομφή;

«Δεν υπήρχε τίποτα. Το έχω πει χίλιες φορές, δεν είμαι από τους ανθρώπους του gossip, ν' αρχίζω να ανακυκλώνω τι έγινε. Ο Σταμάτης είπε τη γνώμη του και πήγαμε παρακάτω, τα πράγματα είναι πολύ απλά στη ζωή αυτή. Για το τελευταίο τραγούδι, ο άνθρωπος είχε αυτήν τη γνώμη, για το προηγούμενο μου είχε βάλει 10, δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Ο Σταμάτης δεν έχει κάτι μαζί μου».

-Θα ήθελες να απαρτίζεται ένα τέτοιο παιχνίδι, ένα τέτοιο σόου, από τη Δήμητρα Γαλάνη, που ανέφερες, στην επιτροπή, καθώς και άλλα μεγάλα μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής;

«Εγώ δεν είπα για την επιτροπή, θέλω να το διευκρινίσω. Μίλησα για ένα σόου που να είναι οι τραγουδιστές από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Αυτό είπα... Ολα. ότι λέω, παρεξηγούνται, τι να κάνουμε δηλαδή; Μου λένε, υποτιμάς τους...Έχουν αξία, δηλαδή, οι coaches, οι οποίοι είναι κάποια παιδιά που τώρα αρχίσανε, σε σχέση με τη Γαλάνη, τον Νταλάρα και την Πρωτοψάλτη; Για να καταλάβουμε με αυτό υποτιμάω τους συναδέλφους, τα παιδιά που είναι coaches; Εγώ αυτό εννοούσα. Το είπα καθαρά, το παιχνίδι, για να μπει σε άλλο level, στη θέση των τραγουδιστών-coach να ήταν αυτά τα μεγάλα, τα τεράστια ονόματα. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Δηλαδή, να μην έχω φιλοδοξία να πάει κάτι παραπάνω; Έφυγα με το κεφάλι ψηλά, είπα τα τραγούδια που ήθελα, μάλιστα είπαμε και δύο τραγούδια ιδιαίτερα για τέτοια παιχνίδια, oπως ήταν οι «Τρύπες», κι είπαμε και το «Αμάραντος». Δύσκολα ακούγονται σε τέτοια σόου τέτοια τραγούδια».

-Έχεις ξεχωρίσει κάποιο ζευγάρι, που να σου αρέσει ιδιαίτερα;

«Είναι πολλά ζευγάρια, δεν είναι μόνο ένα, όπως ο Τάσος με την Κόνι, o Άρης με την Έρρικα, ο Καραφώτης με τη Βίκυ».