Στο σπίτι του στο Παγκράτι υποδέχθηκε ο Ορέστης Τζιόβας την Νάνσυ Παραδεισανού και την κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας αλλά και το «Καφέ της Χαράς».

«Πέρασα πάρα πολύ εποικοδομητικά την περίοδο της καραντίνας με προσωπική εξέλιξη. Μου έκανε πολύ καλό. Μαγείρεψα πολύ, έπαιξα πάρα πολύ playstation» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ορέστης Τζιόβας στην πρωινή εκπομπή, προσθέτοντας «πως δεν έχω πρόβλημα με την δουλειά. Θα δουλέψω οπουδήποτε. Δεν έχω δηλαδή τέτοιο θέμα, άγχος για το πως θα βιοποριστώ».

«Για μένα είναι πάρα πολύ λογικό αυτό. Έτσι ήμουν από μικρός, δούλεψα από πολύ μικρός σαν σερβιτόρος. Την ξέρω κιόλας τη δουλειά, δεν την φοβάμαι» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός. «Από τη νύχτα βγάζεις, φυσικά, πολλά λεφτά και σίγουρα καλύτερα από οποιαδήποτε δουλειά τώρα βασικού μισθού. Δεν μου αφήνουν όμως φιλοδωρήματα γιατί νομίζουν ότι έχω λεφτά. Νομίζουν όλοι ότι έχουμε πολλά χρήματα οι ηθοποιοί, επειδή εκτιθέμεθα, μας θεωρούν χομπίστες. Λες ότι έχω τελειώσει σχολή υποκριτικής και σε ρωτάνε αν έχεις τελειώσει και κάτι άλλο».

Όσον αφορά τον χωρισμό του, που απασχόλησε αρκετά τα μέσα, ο Ορέστης Τζιόβας αρκέστηκε να πει πως «δεν έχει βγει ακόμα το διαζύγιο μου. Ο γάμος μου είναι κάτι που έγινε και τελείωσε. Δεν ξέρω αν θα ξαναπαντρευτώ, δεν είμαι σε φάση μονιμότητας».

«Θα συμμετάσχω στα νέα επεισόδια του Καφέ της Χαράς με έναν ρόλο που έχει ακουστεί πολύ στη σειρά αλλά δεν έχουμε δει. Είναι ένα πρόσωπο που συζητείται καιρό αν και θα είμαι για λίγα επεισόδια συμμετοχή» πρόσθεσε.


Ορέστης Τζιόβας: "Δεν έχω κανένα άγχος πως θα βιοποριστώ"