Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης) Αχαΐας απέσπασε έπαινο στον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό κατασκευής παιχνιδιού με την γλώσσα προγραμματισμού Scratch το σχολικό έτος 2019-2020.

To παιχνίδι που διακρίθηκε, έχει σαν τίτλο «Το κυνήγι των αριθμών» και σκοπό έχει να βοηθήσει τους μαθητές  να  μάθουν τους αριθμούς μέχρι το 10. Αυτό γίνεται με την βοήθεια οχημάτων της γης και του ουρανού.

Όλοι οι συντελεστές, εργάστηκαν με μεράκι ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις δυνατότητές τους. Η επιτυχία που ήρθε και τους έκανε περήφανους, αντανακλά τόσο την προσπάθεια των παιδιών όσο και την συλλογική δουλειά που γίνεται στο σχολείο.

Την δυναμική ομάδα των 11 μαθητών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αχαΐας, Άννα-Μαρία, Κων/νοΚων/νο, Χριστίνα, Ζώη, Αμαλία, Χρήστο, Γεωργία, Χρήστο, Ράνια, Πηνελόπη  καθοδήγησαν οι εκπαιδευτικοί Αλεξανδρή Ελένη (Καλλιτεχνικών) και Τσορμπατζόγλου Γιώργος (πληροφορικός).

Στην θέση https://scratch.mit.edu/projects/384626476/fullscreenμπορείτε να βρείτε και να παίξετε το παιχνίδι, και στην θέση https://festman.schoolab.gr/festival/26  μπορείτε να βρείτε όλα τα σχολεία που βραβεύθηκαν.