Στα χέρια των αρχών βρίσκεται από χθες η γυναίκα που φέρεται να βρίσκεται πίσω από την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας από την Θεσσαλονίκη.

Η ύποπτη εντοπίστηκε χθες στην Παραλία Κατερίνης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που ήθελαν τις αρχές να την αναζητούν και εκτός της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως έγινε γνωστό μάλιστα η ύποπτη, είχε σχεδόν ξυρίσει τα μαλλιά της, καθώς όπως φαίνεται παρακολουθούσε από τα ΜΜΕ τις αναφορές για την απαγωγή και είδε πως γινόταν περιγραφή για μία κοκκινομάλλα που άρπαξε την μικρή Μαρκέλλα την ώρα που έφευγε από το σχολείο.

Παλιά γειτόνισσα η ύποπτη

Όπως ανέφερε ο ΑΝΤ1, η ύποπτη φέρεται να είναι παλιά γειτόνισσα της μητέρας της Μαρκέλλας. Τόσο η μητέρα της 10χρονης, όσο και ο πατριός της, πήγαν στην ασφάλεια και την αναγνώρισαν, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η ύποπτη για την απαγωγή αναγνωρίσθηκε νωρίτερα από την ίδια την Μαρκέλλα. Μάλιστα φέρονταν να έχουν στενές φιλικές σχέσεις μαζί της στο παρελθόν. Σύμφωνα με τις περιγραφές, η ύποπτη είναι μία γυναίκα περίπου 40 ετών. Στο επίκεντρο των ερευνών της ΕΛΑΣ από εδώ και πέρα μπαίνει και το κίνητρο της απαγωγής αλλά και ο λόγος για τον οποίο χορηγήθηκαν ναρκωτικά στην μικρή Μαρκέλλα.

Η αστυνομία ωστόσο δεν μένει μόνο στην προσαγωγή της, καθώς εξετάζει άλλο ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο περιβάλλον της μικρής και θεωρείται ως πρόσωπο-κλειδί, τόσο για την υπόθεση της απαγωγής, όσο και για το οικογενειακό παρελθόν της 10χρονης.