O πρίγκιπας William και η Kate Middleton είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην Βρετανική οικογένεια.

Οι δυο τους πρωτοσυναντήθηκαν στο Πανεπιστήμιο St Andrews στη Σκωτία το 2001, όπου έμεναν κιόλας στο ίδιο μέρος και συχνά βρίσκονταν στην ίδια τάξη παρακολουθώντας τα ίδια μαθήματα. Στην προσπάθειά του να συστηθεί βέβαια στην Kate, έκανε μια γκάφα που όπως αποδεικνύεται τελικά ούτε οι royals δεν αποφεύγουν.

O πρίγκιπας William σύμφωνα με το νέο βρετανικό ντοκιμαντέρ «William & Kate: Too Good To Be True?» τα βρήκε λίγο σκούρα στο να πλησιάσει την Kate Middleton, ειδικά στην πρώτη ατάκα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Tom Quinn που καλύπτει το βασιλικό ρεπορτάζ και παρουσιάζεται στο εν λόγω ντοκιμαντέρ, ο William προσπαθώντας να την πλησιάσει κόντεψε να πέσει κάτω, στην κυριολεξία. «Μία από τις αστείες ιστορίες είναι ότι ήταν τόσο απελπισμένος να τη συναντήσει που όπως περπατούσε προς αυτήν, σκόνταψε και είπε “Ω, αυτή είναι μια τρομερή αρχή, θα νομίζεις ότι είμαι εντελώς βλάκας!», ανέφερε πως είχε πρωτοπεί ο Δούκας του Κένσιγκτον στη μετέπειτα σύζυγό του.

Όπως και να έχει, η Kate γοητεύτηκε από τον William στον ίδιο βαθμό – και συνέχισε να την εντυπωσιάζει με τις μαγειρικές του ικανότητες, όπως επισημαίνει σε δημοσίευμά του το People. Σε παλαιότερες δηλώσεις της μάλιστα, είχε τονίσει ότι εκείνος έφτιαχνε τα πάντα και το απέδιδε στην προσπάθειά του να την κατακτήσει, ενώ η σπεσιαλιτέ του ήταν η σάλτσα μπολονέζ. Αν μη τι άλλο, και το γλυκό και η σάλτσα… έδεσαν.