Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής έκανε ποδαρικό στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας με μια φαντασμαγορική πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου 13 Ιουνίου 2020.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες από τα social media, ο κόσμος ήταν αρκετός, ωστόσο οι υπεύθυνοι του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίστηκε ο Νίκος Βέρτης, φρόντισαν να τηρήσουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας μετά την άρση των περιορισμών για τον κορωνοϊό, από τις αποστάσεις στην ουρά για την είσοδο στο νυχτερινό κέντρο μέχρι τα αντισηπτικά σε διάφορα σημεία του κτιρίου.


Νίκος Βέρτης: Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα του μετά την καραντίνα!

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός, κάθε τραπέζι έχει μέχρι 6 καρέκλες, ενώ απαγορεύονται οι καναπέδες και ο χορός στην πίστα.


Νίκος Βέρτης: Η επιστροφή του στο YTON μετά την καραντίνα

Αρκετοί Πατρινοί στην Πρεμιέρα...

Φυσικά, στην πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη, το παρών έδωσαν γνωστά ονόματα της showbiz, καθώς και αρκετοί επώνυμοι (και μη) Πατρινοί, καθώς είναι γνωστό πως διατηρεί φιλικές σχέσεις με αρκετό κόσμο από την πόλη της Πάτρας.

Με μεγάλη μας έκπληξη είδαμε στις πρώτες σειρές του νυχτερινού κέντρου και στα θεωρεία επιχειρηματίες της πόλης μας (ας τους πούμε και έτσι) οι οποίοι έχουν αφήσει φέσια χιλιάδων ευρώ στην αγορά της Πάτρας όπως και στο προσωπικό τους επικαλούμενοι την οικονομική ζημία την οποία υπέστησαν λόγω κορωνοϊού.

Φυσικά δεν θα γινόταν λόγος από την πλευρά μας εάν τους βλέπαμε χαλαρά και όμορφα σε ένα πάσο ή ένα τραπέζι, όλοι θα μπορούσαμε να διαθέσουμε με την παρέα μας ένα μικροποσό ''ρεφενέ'' που λέμε, ώστε να μοιραστούμε τα έξοδα και να πάμε να πιούμε ένα ποτό ή ακόμα και μια φιάλη, το κόστος με έναν πρόχειρο υπολογισμό δεν θα ξεπερνούσε τα 50,00 ευρώ ανά άτομο.

Θα κάνω ζημιές...

Μας ξεπερνάει όμως που έκαναν και ''ζημιές'' που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του patrasevents.gr άγγιξαν τετραψήφια νούμερα! Σωστά διαβάσατε, ακριβά συνοδευτικά, σαμπάνιες και το ένα μπουκάλι πίσω από το άλλο!

Ενδεικτικά, έμπορος που διατηρεί καταστήματα στην Πάτρα ξόδεψε 4.000 ευρώ στο κατάστημα για να κάτσει με την παρέα του σε καλό τραπέζι, ενώ επιχειρηματίας από τον κλάδο της εστίασης που μάλιστα 2 ημέρες πιο πριν έστελνε μηνύματα σε προμηθευτή του πως δεν έχει να πληρώσει την ασφάλεια του αυτοκινήτου του, έκανε ζημιά 5.500 ευρώ!!!

Είπατε κάτι;