Όσο και αν φαίνεται ότι τα δυο χρόνια είναι αρκετά μακριά για του Καταριανούς ο χρόνος τρέχει πολύ γρήγορα. Προχθες σε μια λαμπρή τελετή και παρά την πανδημία του κορωνοϊού το Κατάρ εγκαινίασε το τρίτο γήπεδο που θα φιλοξενήσει αγώνες του Μουντιάλ 2022.

Ο πρόεδρος της FIFA εξήρε την κατασκευή του εν λόγω γηπέδου, το οποίο έχει την ονομασία «Education City Stadium», βρίσκεται στην πόλη Αλ-Ραγιάν στην Ντόχα και έχει χωρητικότητα 40.000 θέσεων.

Από την πλευρά του ο Εμίρης του Κατάρ Sheikh Tamim Bin Hamad Al-Thani τόνισε κατά τη σύντομη ομιλία του: «Καθώς γιορτάζουμε το τρίτο γήπεδο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, χαιρετίζουμε όλοι τους πραγματικούς πρωταθλητές αυτών των καιρών. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που μάχονται στην πρώτη γραμμή ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού covid-19 που έχουν σώσει τις ζωές πάρα πολλών ανθρώπων και που μας δίνουν ελπίδα. Καθώς επιστρέφουμε σε μια κανονικότητα πιστεύουμε πραγματικά στις καλύτερες ημέρες που θα έρθουν και τις ημέρες που όλοι μαζί θα απολαύσουμε τα αστέρια του ποδοσφαίρου στα στάδιά μας εδώ στο Κατάρ.

Το Κατάρ ανυπομονεί και είναι πιο ενθουσιασμένο από ποτέ, για να καλωσορίσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο για ένα εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο».