Τη δική της τελευταία χρόνια του Λυκείου θυμήθηκε η Νατάσα Μποφίλιου, δημοσιεύοντας στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από την 5ήμερη, στην οποία βλέπουμε την ταλαντούχα Ελληνίδα ερμηνεύτρια ξένοιαστη, παρέα με τις συμμαθήτριές της, όπως αναφέρει το bovary.

Θα μπορούσε άραγε η μαθήτρια τότε Νατάσα Μποφίλιου να φανταστεί ότι μερικά χρόνια αργότερα θα συγκλόνιζε το ελληνικό κοινό με την υπέροχη φωνή της;

«2001. Μια φωτογραφία αγκαλιά με τα φιλαράκια μου στην 5ημερη πριν τις Πανελλήνιες... Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που θα αγωνιστούν αυτές τις μέρες παλεύοντας με τα όρια τους, τις γνώσεις τους, το άγχος τους. Εύχομαι να έχετε δύναμη, ψυχραιμία και να μην ξεχνάτε στιγμή πως τα όνειρα μας δεν κρίνονται, ούτε επιβεβαιώνονται μέσα από οποιαδήποτε εξέταση. Σας στέλνω την αγάπη μου και σύντομα θα τραγουδήσουμε μαζί για “τις μέρες του φωτός” που θα 'ρθουν. Παιδάκια μου» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, στέλνοντας έτσι το δικό της μήνυμα στα παιδιά της Γ’ Λυκείου.

Χαμογελαστή και χαρούμενη, η Νατάσα Μποφίλιου απολαμβάνει τις τελευταίες στιγμές ανεμελιάς, λίγο πριν την έναρξη των απαιτητικών εξετάσεων. Με casual look, η νεαρή μαθήτρια στη φωτογραφία θυμίζει πολύ τη σημερινή τραγουδίστρια που μετρά αμέτρητους φανατικούς θαυμαστές, οι οποίοι ξέρουν απέξω και ανακατωτά τους στίχους κάθε τραγουδιού της!