Δύο σημαντικά έργα για τον Δήμο Ερυμάνθου που αφορούν στην κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων εντάχθηκαν πρόσφατα στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» με συνολικό προϋπολογισμό 523.184,45 ευρώ.

Ειδικότερα:

  • Η «Κατασκευή γηπέδου 5x5 στη θέση Κραβαριωτέικα Τ.Κ. Μανεσίου» προϋπολογισμού 260.048,40€ και
  • Η «Βελτίωση – Αναβάθμιση και συντήρηση αθλητικής εγκατάστασης γηπέδου ποδοσφαίρου Χαλανδρίτσας» προϋπολογισμού 263.136,05€.

Φορέας υλοποίησης του έργου είναι ο Δήμος Ερυμάνθου, ο οποίος κατέθεσε και τη σχετική πρόταση χρηματοδότησης που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών.

«Η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στις τοπικές κοινότητες του Δήμου μας θα καλύψει τις ανάγκες των νέων μας για άθληση, συμβάλλοντας παράλληλα, στη βελτίωση ποιότητας ζωής. Με υπευθυνότητα και συνέπεια συνεχίζουμε να διεκδικούμε κι άλλα σημαντικά έργα αθλητικών υποδομών που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Χαιρετίζω αυτή τη σημαντική για τον Δήμο Ερυμάνθου απόφαση, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή μου για το προσωπικό ενδιαφέρον των Βουλευτών Αχαΐας, Χριστίνας Αλεξοπούλου και Άγγελου Τσιγκρή για την ένταξη των έργων στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών», δήλωσε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής.