Μπορεί να δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα στο ξεκίνημα του φετινού Artwalk, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι η πρώτη τοιχογραφία του φεστιβάλ δεν θα προχωρήσει.

Μετά από επικοινωνία που είχε το patrasevents.gr με τον Κλεομένη Κωστόπουλο, τη ψυχή του φεστιβάλ και της Art In Progress, ο τελευταίος μας διαβεβαίωσε ότι το έργο θα γίνει.

Μάλιστα οι εργασίες στην συμβολή των οδών Γούναρη και Μπουκαούρη αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι εντός της ημέρας.

Τι είχε συμβεί; Όπως ήδη είχε ανακοινωθεί από τους ανθρώπους του Artwalk συνεργείο της ομάδας τους με γραφίστες και καλλιτέχνες βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο σημείο.

Σκοπός τους ήταν να ομορφύνουν με τη δουλειά τους τον τοίχο της εκεί πολυκατοικίας προσφέροντας στην πόλη ένα ακόμα έργο και ανοίγοντας προσωρινά (η συνέχεια θα είναι από τον Ιούλιο) τις δράσεις του φεστιβάλ.

Ο γερανός ήδη είχε τοποθετηθεί. Ωστόσο, στο σημείο βρέθηκε εκεί ένας κύριος που δήλωσε ιδιοκτήτης του οικοπέδου, καλώντας την αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι είχε γίνει καταπάτηση.

Οι άνθρωποι του Artwalk εννοείται ότι - όπως πάντα - είχαν πάρει την άδεια από τους ιδιοκτήτες και τους ενοικιαστές της πολυκατοικίας.

Πληροφορίες που κυκλοφορούν στα social media αναφέρουν ότι το οικόπεδο ανήκει στην κυριότητα της εκκλησίας.

Όπως και να έχει τέλος καλό όμως όλα καλά. Το έργο θα προχωρήσει. Όσο για το τι θα γίνει εκεί; Ο Κλεομένης Κωστόπουλος δεν θέλησε να μας αποκαλύψει. Είναι έκπληξη.