Ξεκινούν οι Πανελλήνιες εξετάσεις των μαθητών-τριών όλης της χώρας για εισαγωγή τους στα πανεπιστήμια, αλλά και των όλων Πατρινών αθλητών-τριών που θα διεκδικήσουν μια θέση που θα τους κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό το μέλλον τους.

Έτσι λοιπόν και στον σύλλογο της Ακαδημία των Σπορ Πάτρας αρκετοί έφηβοι χαντμπολίστες έχουν προετοιμαστεί για τις Πανελλήνιες εξετάσεις που είναι οι: Παναγιώτης Ανδριόπουλος, Βασίλειος Ασημακόπουλος, Γεώργιος Βλαστόπουλος, Δημήτριος Κάκκας, Άγγελος Κωνσταντάκης, Διονύσιος Μπούλης, Χαράλαμπος Παντός, Χαράλαμπος Παπαγιαννόπουλος, Θεόδωρος Σκόνδρας και Χρήστος Σουβαλιώτης.

Σε σχετική ανακοίνωση το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται σε όλους τους αθλητές του καλή επιτυχία στις εξετάσεις για να εκπληρώσουν ο καθένας ξεχωριστά τα όνειρα του και συνεχίζει χαρακτηριστικά:

"Δεν είναι μόνον οι δικοί μας αθλητές που δίνουν εξετάσεις αλλά και αθλητές-τριες όλων των ομάδων και αθλημάτων της Πάτρας, όπου ευχόμαστε και σε αυτούς ξεχωριστά στον καθένα καλή επιτυχία. Ο αθλητής έχει μάθει σε κάθε αγώνα του κάθε Κυριακή να διεκδικεί την νίκη και να αγωνίζεται κάθε εβδομάδα έχοντας κάνει σωστή προετοιμασία. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι Πατρινοί αθλητές-τριες έχουν κάνει την προετοιμασία τους και για τις Πανελλήνιες εξετάσεις και σίγουρα θα βγουν νικητές και από αυτόν τον ‘’ στίβο μάχης των Πανελληνίων εξετάσεων ‘’ που θα τους κρίνει κατά μεγάλο ποσοστό το μέλλον τους".