Η νύχτα της Πάτρας είναι εδώ, δεν πεθαίνει, όσο οι επιχειρηματίες αυτής της πόλης, ρισκάρουν, εμπνέονται, σχεδιάζουν και εντέλει υλοποιούν, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν εξαιτίας της νέας κατάστασης που έχει διαμορφώσει η πανδημία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patrasevents.gr το Sea Through ένα από τα αγαπημένα καλοκαιρινά νυχτερινά στέκια της Πάτρας, μεταφέρεται φέτος από το Ρίο και βρίσκει στέγη στην Πλαζ.

Συγκεκριμένα πηγαίνει στο πρώην Ionian (πρώην Bamboo Club), σε έναν χώρο που έχει γράψει την δική του ιστορία στην καλοκαιρινή διασκέδαση της Πάτρας.


Γιατί φεύγει από το Ρίο το Sea Through, εκεί όπου ήταν για αρκετά χρόνια (πάνω από μία δεκαετία), έχοντας μπει στη συνείδηση των Πατρινών σαν το κλασικό στέκι που συνεχίζει το… Rio by night;

Ο χώρος του πρώην Ionian είναι αρκετά μεγαλύτερος και έτσι δίνει την δυνατότητα να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας, σύμφωνα με τους όρους και τους κανόνες που έχουν θεσπιστεί.

Και θα τηρούνται στο έπακρο! Πίσω από αυτό το επιχειρηματικό εγχείρημα που γίνεται σε τόσο δύσκολες εποχές, βρίσκονται ο Δημήτρης Φούφουλας, ο Πέτρος Φούφουλας και ο Αλέξης Παπαγιαννόπουλος, ένα τρίο που ασφαλώς δεν χρειάζεται συστάσεις.


Τον σχεδιασμό και την διακόσμηση του χώρου την έχει κάνει ο Σταύρος Σολακάκης που έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του και το ταλέντο που έχει πάνω σε αυτό που κάνει, σε προηγούμενες του δουλειές.

Το νέο Sea Through ανοίγει στις 24 Ιουνίου. Οπότε από τις 24 και μετά οι νύχτες και οι δρόμοι μας οδηγούν ευλαβικά εκεί!