Συνάντηση με υψηλές παρουσίες είχε το Σάββατο η Πατρινή Χριστίνα Αθανασοπούλου που για όσους δεν γνωρίζουν ζει μόνιμα στην Σαντορίνη.

Η Χριστίνα Αθανασοπούλου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που επισκέφτηκε το νησί, συνδυάζοντας την παρουσία του εκεί με έναν συμβολικό τρόπο που έχει να κάνει με το άνοιγμα του τουρισμού.

Ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της επισκέψεως του στην Σαντορίνη πήγε και στο νοσοκομείο στο οποίο βρίσκεται αυτές τις μέρες η γνωστή Πατρινή, καθώς έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Είδε το μωρό, της ευχήθηκε τα καλύτερα και άκουσε την Πατρινή να του λέει για την ανάγκη στήριξης των δομών υγείας των νησιών της χώρας μας.

Πάντως, η ίδια στην ανάρτηση της δεν αναφέρεται στον πρωθυπουργό αλλά μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον γιατρό της τον Ιάσονα Κριτσωτάκη, τονίζοντας ότι «με αυτή την φωτογραφία μου δίνεται και το βήμα να ευχαριστήσω δημόσια έναν φανταστικό Άνθρωπο και επιστήμονα, τον γιατρό μας που είναι και ο λόγος που παραμείναμε και επιλέξαμε να γεννήσω στην Σαντορίνη και φυσικά και όλη του την ομάδα!».