Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν προχώρησε σε συγκεκριμένη αναφορά στο θέμα της ανέγερσης του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Πατρών, στη συνάντηση που είχε μαζί με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. το πρωί του Σαββάτου, στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο "Δημήτρης Τόφαλος" στα Μποζαΐικα

Ο υπουργός αναφέρθηκε γενικά για το κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όσον αφορά την Πατρών - Πύργου ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι θα υπάρξουν διαρκείς έλεγχοι και περιπολίες της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να αποτραπούν τα τροχαία που έχουν κοστίσει πολλές ανθρώπινες ζωές.

Μάλιστα επεσήμανε πως κατά τη θητεία του στο Υπουργείο Υποδομών το 2014, είχε εξαγγείλει το έργο της κατασκευής του νέου αυτοκινητοδρόμου, τονίζοντας πως δεν "προχώρησε". για τους γνωστούς λόγους.

Το θέμα της αθλητικής βίας απασχόλησε την συνάντηση με τον υπουργό να ανακοινώνει από την Πάτρα πως σε κάθε υποδιεύθυνση Ασφάλειας θα συσταθούν ομάδες για την αντιμετώπιση κρουσμάτων αθλητικής βίας.

Τέλος θίχτηκε και το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας όπου σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοΐδη το αμέσως προσεχές διάστημα θα υπάρξουν σημαντικές πρωτοβουλίες.