Για το εξώφυλλο του Women's Health ποζάρει η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και με εξομολογητική διάθεση μιλά για τη σχέση της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τα συναισθήματά της όταν πόζαρε δίπλα του στο γυμναστήριο. Όπως είπε το 26χρονο μοντέλο, τον πρώτο καιρό ντρεπόταν να γυμναστεί μαζί του, λόγω του ότι θεωρείται κορυφαίος αθλητής. Τώρα πια ομολογεί ότι έμαθε να αγαπά να γυμνάζεται με τον 35χρονο σύντροφό της αν και στην αρχή το φοβόταν λόγω της διαφοράς της φυσικής τους ικανότητας. Πια απολαμβάνει να έχει τον καλύτερο δάσκαλο.

Η Τζορτζίνα αποκαλύπτει την εξαιρετική της φυσική κατάσταση στο εξώφυλλο του περιοδικού φορώντας αθλητικά αλλά εξίσου αποκαλυπτικά εσώρουχα και λέει πως ο ποδοσφαιριστής είναι η μεγαλύτερη έμπνευση.

"Αρχικά ντρεπόμουν να γυμνάζομαι με τον Κριστιάνο, σκέψου να πρέπει να γυμναστείς στον ίδιο χώρο με τον Κριστιάνο, συνήθιζα να γυμνάζομαι σπίτι όταν εκείνος πήγαινε στο προπονητήριο οπότε μπορούσαμε να περνάμε πιο πολύ χρόνο μαζί όταν επέστρεφε. Αλλά μετά αυτό το συναίσθημα ντροπής υποχώρησε και λατρεύω να γυμνάζομαι μαζί του, έχει γίνει το μεγαλύτερο κίνητρο και έμπνευση. Ο Κριστιάνο προπονείται το πρωί και μετά το απόγευμα, είναι ένας αθλητής που ανήκει στην ελίτ,είναι εκπληκτικό πόσο αφοσιώνεται και επικεντρώνεται στο πάθος του για το ποδόσφαιρο".