Λίγες ώρες μένουν ακόμα για την έναρξη του φετινού 5ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 5 και οι εκπλήξεις είναι πολλές.

Πάρε την φωτογραφική μηχανή ή το κινητό σου, βγες στην πόλη και φωτογράφισε τις φετινές τοιχογραφίες του Artwalk και της Art in Progress και λάβε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό φωτογραφίας

Πολλά δώρα έκπληξη, συλλεκτικά αξεσουάρ του ArtWalk καθώς και μία Έκθεση Φωτογραφίας σε έναν μοναδικό χώρο σύγχρονου πολιτισμού θα περιμένουν τους διαγωνιζόμενους!!

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί με έξοδα της διοργάνωσης, ενώ θα συμμετέχουν 40 μοναδικοί διαγωνιζόμενοι από 2 ξεχωριστές κατηγορίες φωτογραφιών.

Οι κατηγορίες φωτογραφιών είναι: 

  1. Καλλιτεχνική Φωτογραφία (#artwalk5_art): Εδώ συμμετέχουν μόνο έγχρωμες φωτογραφίες χωρίς καμία επεξεργασία (απαγορεύονται ρητά φίλτρα, ασπρόμαυρες κ.λπ.)
  2. Fun Φωτογραφία (#artwalk5_fun): Εδώ η επεξεργασία είναι απαραίτητη. Η φαντασία και η τεχνολογία θα έχει τον πρώτο λόγο. Μπορείτε να «πειράξετε» τα χρώματα, να κάνετε κολλάζ και άλλα πολλά!

Για την τελική έκθεση θα επιλεγούν οι πρώτοι 15 σε likes από κάθε κατηγορία και 10 ακόμα (5 από κάθε κατηγορία) που θα επιλεγούν από επιτροπή της διοργάνωσης.

Όροι συμμετοχής

  1. Ο Διαγωνισμός αφορά όλους τους πολίτες με οποιαδήποτε ιδιότητα.
  2. Το θέμα της φωτογραφίας είναι ελεύθερο, αρκεί να αποτυπώνει μέρος των δράσεων ή ίχνη των φετινών τοιχογραφιών.
  3. Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετάσχει με όσες φωτογραφίες επιθυμεί. 
  4. Ακολουθήστε τους λογαριασμούς @artwalk_festival και @artinprogress.patras στο Instagram και κάντε like στις σελίδες ArtWalk και Art in Progress στο Facebook.
  5. Κάντε tag 3 φίλους σας κάτω από το post του διαγωνισμού.
  6. Κάνετε post, είτε στο Instagram είτε στο Facebook, με το hashtag της κατηγορίας που θέλετε να πάρετε μέρος.
  • Art φωτογραφία: #artwalk5_art
  • Fun φωτογραφία: #artwalk5_fun 

Συντονιστείτε στις σελίδες του ArtWalk και της Art in Progress σε Facebook και Instagram ώστε να ενημερώνεστε για τις τοιχογραφίες σε εξέλιξη και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες του διαγωνισμού.

Περιμένουμε να δούμε τις φωτογραφίες σας! Και, θυμηθείτε, προσπαθήστε να ενσωματώσετε τις τοιχογραφίες μέσα στο κάδρο σας. 

Καλή επιτυχία σε όλους!

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 15/06/2020

ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 31/10/2020