Μετά πάσης θρησκευτικής λαμπρότητας & μεγαλοπρέπειας θα εορτάσει & θα πανηγυρίσει τη μνήμη των Αγίων Πάντων, ο Ιερός Ναός Αγίων Θεοδώρων Δεμενίκων στην ομώνυμη περιοχή της Πάτρας το Σάββατο και την Κυριακή 13 και 14 Ιουνίου, αλλά και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα και τους υγείονομικούς κανόνες.

Το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών έχει ως εξής:

Το Σάββατο 13/6/2020 στις 11 το πρωί θα γίνει η έξοδος της ιεράς εικόνας των Αγίων Πάντων και θα ακολουθήσει δέηση υπέρ των ευλαβών προσκυνητών και έναρξη της πανηγύρεως.

Στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου έχει προγραμματιστεί εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος εις τον οποίο θα προστεί και θα ομιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ.π. Γερβάσιος Παρακεντές, Ιεροκήρυκας Ι.Μ. Πατρών.

Την Κυριακή 14/6 το πρωί, Αρχιερατική Θεία λειτουργία στην οποία θα προεξάρχει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος.

Στις 6.30 το απόγευμα, της Κυριακής θα τελεστεί εσπερινός και ιερά παράκληση εις την οποία θα ομιλήσει ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Δημητρόπουλος προιστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Κρύα Ιτεών.