Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Μαρία Κίτσου αποκάλυψε στιγμές από τα γυρίσματα της σειράς Άγριες Μέλισσες που δεν θα φτάσουν ποτέ στους δέκτες μας.

Στις Άγριες Μέλισσες, στη σειρά που καθήλωσε τους τηλεθεατές από το πρώτο της κιόλας επεισόδιο κάνοντάς τους μόνιμους κατοίκους στο Διαφάνι, το χωριό που κατασκευάστηκε για τις ανάγκες της σειράς, αναμένονται συνταρακτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια: μόνο που κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, δεν επικρατεί η βαριά ατμόσφαιρα που εκπέμπεται από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας.

Η ατμόσφαιρα στο «Διαφάνι» είναι εντελώς διαφορετική. Τα αστεία δίνουν και παίρνουν και οι ηθοποιοί ξεσπούν σε γέλια.

Το βίντεο που δημοσίευσε η Μαρία Κίτσου είναι ενδεικτικό του κλίματος! Το Λενιώ λοιπόν θέλησε να αποκαλύψει στους followers της την απρόσμενη «επίθεση» που δέχτηκε από ένα γαϊδούρι κατά τη διάρκεια που γύριζε μία από τις σκηνές της.

Η πρωταγωνίστρια των Άγριων Μελισσών αντιμετώπισε με ψυχραιμία και χιούμορ την αντίδραση του γαϊδουριού ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να το ταΐσει προκειμένου να το ημερεύσει.

Σε καθημερινή βάση οι γνωστοί ηθοποιοί της καθημερινής σειράς μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media διάφορα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα...