Σόκαρε πριν από μερικές ημέρες η αποκάλυψη πως μία εκ των σεναριογράφων της διάσημης τηλεοπτικής σειρά «This Is Us» πέθανε σε ηλικία μόλις 39 ετών. Και τώρα γίνεται γνωστή η αιτία του θανάτου της.

Σύμφωνα με το γραφείο του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες, η σεναριογράφος τηλεοπτικών σειρών, Τζας Γουότερς, κρεμάστηκε και ο τρόπος θανάτου κρίθηκε ως αυτοκτονία. Η είδηση του θανάτου της σεναριογράφου έγινε γνωστή την Τετάρτη όταν οι υπόλοιποι σεναριογράφοι της σειράς μοιράστηκαν ένα αφιέρωμα στο Twitter.

«Ολόκληρη η οικογένεια του This Is Us είναι συντετριμμένη με την είδηση πως η Τζας Γουότερς πέθανε. Στον χρόνο που περάσαμε μαζί, η Τζας άφησε το σημάδι της σε όλους εμάς. Ήταν μια λαμπρή αφηγητής και μια δύναμη της φύσης. Στέλνουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στα αγαπημένα της πρόσωπα. Ήταν μία από εμάς».


Ο δημιουργός της διάσημης τηλεοπτικής σειράς Νταν Φότζελμαν πρόσθεσε: «Αυτή η είδηση με σόκαρε. Η Τζας ήταν μια λαμπρή νέα και είχε ακόμη πολλές ιστορίες να πει. Άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στην εκπομπή μας και η καρδιά μου ράγισε με την είδηση του θανάτου της». Συλλυπητήρια έστειλε και η πρωταγωνίστρια της σειράς, Μάντι Μουρ γράφοντας στο Twitter: «Στέλνω την αγάπη μου στην οικογένεια της Τζας και στα αγαπημένα της πρόσωπα».

Η σεναριογράφος εκτός από την τηλεοπτική σειρά «This Is Us» είχε επίσης εργαστεί για το «Hood Adjacent» με τον Τζέιμς Ντέιβις. Πριν από την εργασία της στην τηλεόραση όμως, η Τζας Γουότερς είχε την δική της ιστοσελίδα ψυχαγωγίας και ήταν αρθρογράφος για το περιοδικό Vibe.