Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι ενεργώντας από κοινού μαζί με ομοεθνείς του αφαίρεσαν από αλλοδαπό, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρήματα από ακόμα έναν αλλοδαπό.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών πρόεκυψε ότι ο συλληφθείς μαζί με άγνωστους συνεργούς, του προχθές το βράδυ και χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, αφαίρεσαν από δυο ακόμα αλλοδαπούς το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τρεις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Αρετή Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στις οικίες τους, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία φυτά κάνναβης, καθώς και μικροποσότητα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Δοκίμι, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημα που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (250) τεμάχια βιομηχανικών προϊόντων (μπλουζάκια, αναπτήρες, ρολόγια, μαχαίρια, ραδιόφωνα) τα οποία διάθεταν προς πώληση, χωρίς να κατέχουν την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου εντόπισαν σε περιοχή του Μεσολογγίου δώδεκα δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκρίζωσαν και κατέσχεσαν.