Σε σπαρακτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η κηδεία της 27χρονης Δώρας, από το Βαρθολομιό, η οποία έχασε τη ζωή της λίγες μέρες μετά την γέννα του παιδιού της.

Η οικογένεια και οι φίλοι της αδικοχαμένης κοπέλας επέλεξαν έναν συμβολικό και πολύ συγκινητικό τρόπο για να την αποχαιρετήσουν.

27 λευκά μπαλόνια, όσα και τα χρόνια της Δώρας, ταξίδεψαν μαζί της στον ουρανό. Απαρηγόρητοι ο σύζυγος, οι γονείς και οι φίλοι της δεν μπορούν και δεν θέλουν να πιστέψουν πως η Δώρα τους χάθηκε για πάντα.

Υπενθυμίζουμε πως η 27χρονη Δώρα, είχε γεννήσει στις 18 Μαΐου με καισαρική επέμβαση και αμέσως μετά εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ λίγες μέρες μετά κατέληξε.

Η νεκροψία έδειξε εισρόφηση από αναγωγή γαστρικού περιεχομένου και καθολική εγκεφαλική νέκρωση, ενώ, όπως επισήμανε η ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, η οποία και τη διενήργησε, αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων. Ακόμη, σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα, η οποία διεξάγεται τις τελευταίες ημέρες μετά από εντολή του διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη, σχετικά με τα αίτια που οδήγησαν στην Εντατική την 27χρονη, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

Πηγή: patrisnews.com