Το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πλατό του «The 2night Show» προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην αδυναμία της ζωής του, την κορούλα αλλά και την απρόσμενη ερώτηση που είχε δεχθεί από εκείνη!

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σημείωσε με ειλικρίνεια για το διαζύγιο με τη Βάσω Λασκαράκη πως «δεν έχει σημασία ο χωρισμός αλλά το τι συμβαίνει μετά το χωρισμό. Με την Βάσω το μετά ήταν πολύ ομαλό, με κατανόηση και με άξονα το παιδί».

«Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι, το σημαντικότερο είναι τι θα πεις στο παιδί. Η «πλύση εγκεφάλου» από τον έναν γονέα είναι πολύ μεγάλο μπέρδεμα στο κεφάλι ενός παιδιού» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Όταν χωρίσαμε με τη Βάσω, συμβουλευτήκαμε ειδικούς, αλλά πάντα πρέπει να προσαρμόζεις τα πράγματα σύμφωνα με τη δική σου περίπτωση» παραδέχθηκε, επίσης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης ενώ συμπλήρωσε πως «ένιωσα αμηχανία όταν η κόρη μου είχε πει την ατάκα, «μπαμπά γιατί χωρίσατε; Ήσασταν ωραίο ζευγαράκι». Κατευθείαν πήγε το μυαλό μου να δω που το έχει ακούσει και ότι τα παιδιά σε αιφνιδιάζουν ανά πάσα στιγμή».


Γιάννης Τσιμιτσέλης: "Δεν έχει σημασία ο χωρισμός αλλά το τι συμβαίνει μετά το χωρισμό"