Στην εκπομπή OPEN Ελλάδα με τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Μπέζος το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο αγαπημένος ηθοποιός θέλησε να παρέμβει με το δυναμικό του σχόλιο στην πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Γιάννης Μπέζος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο κόσμος είναι σε μια αναταραχή λόγω της δημόσιας υγείας, αισθανόμαστε ακόμα ανασφάλεια, δεν μπορούμε να ονειρευτούμε και να σχεδιάσουμε προσθέτοντας με ειλικρίνεια πως» τώρα θα δοκιμαστούμε, μην τα περιμένουμε όλα από την Πολιτεία».

Όσον αφορά στο πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στα θέατρα, μετά την καραντίνα για την πανδημία του κορονοϊού, ο ηθοποιός τόνισε ότι «φυσικά και θα σταματούσα μια παράσταση εάν υπήρχε συνωστισμός, αν και δεν θα υπήρχε περίπτωση να γίνει. Υπάρχει ένα πρωτόκολλο στα θέατρα που αφορά μια πληρότητα της τάξης του 40% με 50%. Αυτοί θα μπουν και με ποιο τρόπο θα μπουν. Εφόσον αυτό τηρηθεί, θα γίνει η παράσταση. Αλλιώς είναι σαν να εκμεταλλευόμαστε κάτι και το θεωρώ χυδαίο στους καιρούς που ζούμε.

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι κάποιοι θα χάσουν, δεν γίνεται, είμαστε σε αναταράξεις. Δεν είμαστε όπως πέρσι» συμπλήρωσε με σαφήνεια ο καλλιτέχνης.

Παράλληλα, αναφερόμενος στον καθηγητή Σωτήρης Τσιόδρα, ο Γιάννης Μπέζος είπε πως πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο, όπως φάνηκε όχι μόνο σε αυτά που έλεγε, αλλά και σε αυτά που έκρυβε.