Το Bolivar Beach Bar μετά το τέλος της δύσκολης περιόδου για όλο τον πλανήτη ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για το 2020 με ενθουσιασμό και σεβασμό στη δημόσια υγεία, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας (Covid-19). Υποδέχεται κι αυτό το καλοκαίρι για να προσφέρει όπως κάθε χρόνο μοναδικές κι ανεπανάληπτες εμπειρίες και συγκινήσεις στους επισκέπτες του. Καθημερινά από τις 8 το πρωί έως την δύση του Ηλίου το αγαπημένο στέκι της Αθηναϊκής Riviera και πάλι κοντά σας!

Το Bolivar Beach Bar στην πορεία των 16 χρόνων του έφερε την επανάσταση στην παραλιακή αποτελώντας πλέον τον απόλυτο προορισμό της πόλης. Έχοντας εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς, τόσο της ημερήσιας θαλασσινής απόδρασης, όσο και της νυχτερινής διασκέδασης. Στις νέες συνθήκες που επέφερε η πανδημία δε θα μπορούσε παρά να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

To Bolivar επιστρέφει με αισιοδοξία, καλοκαιρινό πνεύμα και βαθύ αίσθημα ευθύνης. Πρώτη προτεραιότητα είναι η ασφάλεια και η υγεία όλων όσων βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του. Με πλήρη σεβασμό στις υγειονομικές διατάξεις και παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα σκοπό έχει να συμβάλει στη διασκέδαση με ασφάλεια με κάθε κόστος.

Λόγω των συνθηκών και για να διασφαλιστεί η υγεία όλων μας αλλά και με αίσθημα ευθύνης μέχρι να προκύψουν νέες θετικές εξελίξεις το καλύτερο Beach bar της πόλης αποφάσισε να μην εξαντλήσει τις δυνατότητες που προσφέρει ο νόμος σε ότι αφορά των μέγιστο αριθμό πελατών που μπορούν να φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις του. Έτσι, χάρη και στον μεγάλο εξωτερικό χώρο που διαθέτει, τα τραπέζια έχουν τοποθετηθεί σε αποστάσεις ακόμη μεγαλύτερες από αυτές που προτείνουν οι ειδικοί, ώστε να διασκεδάσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια!

Έχει προμηθευτεί ειδικό εξοπλισμό με ατμό για την άρτια απολύμανση όλων των επιφανειών κι έχουν τοποθετηθεί Plexy Glass στις μπάρες για το διαχωρισμό των τραπεζιών. Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί σε όλα τα bar, στα σημεία υποδοχής του κοινού, σε άλλα διακεκριμένα σημεία και στις τουαλέτες συσκευασίες απολύμανσης χεριών. Οι ξαπλώστρες απολυμαίνονταν στην αρχή και στο τέλος λειτουργίας και μετά από κάθε αλλαγή πελάτη, ενώ οι τουαλέτες κάθε 15 λεπτά και μετά από κάθε χρήση.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό πέρα από την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, θα συμβάλει στην ηρεμία και την τήρηση των μέτρων, έτοιμο να απαντήσει σε κάθε σας απορία. Το αγαπημένο και πιστό κοινό του Bolivar Beach Bar καλείται να φέρει την υπέροχη διάθεση του αλλά και να συμβάλει από τη πλευρά του, σεβόμενο τις οδηγίες των ειδικών, στο να τηρηθούν οι αποστάσεις και οι κανόνες προσωπικής υγιεινής. Η δημιουργία των ιδανικότερων συνθηκών και η τήρηση των κανόνων θα συμβάλλουν καθοριστικά στο να μπορούμε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί όπως και πριν.


Στη διασταύρωση των λεωφόρων Αλίμου και Ποσειδώνος, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, έχοντας εύκολη πρόσβαση μέσω τραμ, λεωφορείου ή και αυτοκινήτου (με άνεση στο παρκινγκ) βρίσκεται η «Ακτή του Ήλιου». Μια παραλία με λευκή άμμο και ψιλό βότσαλο, σκιερά δέντρα και φοίνικες, που θυμίζει παραδεισένιο προορισμό. Στο παραμυθένιο αυτό περιβάλλον περιβάλλον εδρεύει το καλύτερο beach bar της πόλης, ο ιδανικός καλοκαιρινός προορισμός, ο Επαναστάτης της Παραλιακής, το Bolivar Beach Bar. Απίστευτος εξωτισμός πάνω στην άμμο, με την αρχιτεκτονική άποψη βασισμένη στην χρήση του ξύλου να σε παραπέμπει σε νησί της Άπω Ανατολής.

Η τέλεια εξίσωση που χαρακτηρίζει το ειδυλλιακό Beach Bar Bolivar είναι ότι ο επισκέπτης αισθάνεται ότι βρίσκεται σε εξωτικό νησί κι απολαμβάνει τη μαγεία του τοπίου, που προσφέρουν ο ήλιος, η άμμος, οι φοίνικες και τα γαλάζια νερά, απολαμβάνοντας έναν πρωινό καφέ, ένα γεύμα ή ένα νόστιμο κοκτέιλ κατά τη διάρκεια των ωρών ηλιοβασιλέματος ή υπό το φως του φεγγαριού. Γι’ αυτό και φέτος o πάντα κομψά σχεδιασμένος χώρος, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, θα προσφέρει μια υπέροχη θέα που κόβει την ανάσα σε ζωντανή ατμόσφαιρα με μουσική, χορό, χαλάρωση και εξαιρετικά κοκτέιλ. Αλλά και οι λάτρεις της γαστριμαργίας θα νιώσουν ασύγκριτες στιγμές και γεύσεις καθώς ο σεφ του Bolivar θα διεγείρει τις αισθήσεις με τις γαστρονομικές δημιουργίες του και την ποικιλία επιλογών φαγητού!

All Day Βeach Bar

Ο σχεδιασμός του Bar παραπέμπει σε τροπικό νησί προσφέροντας απόδραση από την καθημερινότητα. Στην κατάλευκη παραλία με το ψιλό βότσαλο μπορείτε να χαλαρώσετε σε ξαπλώστρες κάτω από τις ψάθινες ομπρέλες και να απολαύσετε τα καταγάλανα νερά. Κατά μήκος της θα βρείτε σκιερά δέντρα και φοίνικες για να αισθανθείτε περιηγητές του Ειρηνικού. Στο ειδυλλιακό Bolivar θα αποδράσετε στη μαγεία του τοπίου, απολαμβάνοντας πρωινό καφέ, μεσημεριανό γεύμα ή ένα δροσερό κοκτέιλ με συντροφιά το ηλιοβασίλεμα ή το φως του φεγγαριού. Ο κατάλογος των cocktails  προσφέρει ευρεία γκάμα κλασικών επιλογών, καθώς και μοναδικούς tailor made συνδυασμούς με έμφαση στα τροπικά φρούτα.

Water Park – Fun Activities

Στη θάλασσα του Bolivar Beach Bar το εντυπωσιακό Waterpark προσφέρει αναπάντεχη δράση και ατέλειωτα παιχνίδια μετατρέποντας την επίσκεψη σας σε μια αξέχαστη εμπειρία! Μικροί και μεγάλοι μπορούν με απόλυτη ασφάλεια να διασκεδάσουν με μοναδικό τρόπο. Παράλληλα, στον χώρο της πλαζ λειτουργούν χώροι ήπιας αναψυχής, αθλητικών εγκαταστάσεων και παιδότοπος.

Restaurant

Το εστιατόριο του Bolivar Beach Bar αποτελεί έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για δείπνο στην Αθήνα, σερβίροντας αυθεντική μεσογειακή κουζίνα με μια διεθνή πινελιά, σε ένα περιβάλλον που κυριαρχεί η απλότητα και το φως. To μενού υπόσχεται αξέχαστα γευστικά ταξίδια, σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.. Αξίζει να δοκιμάσετε την καταξιωμένη Bolivar Salad με φρέσκιες φράουλες και καραμελωμένα φουντούκια καθώς και το λαυράκι με φρέσκια αλμύρα σε σως λεμονιού. Η κάρτα των κρασιών αναδεικνύει τις καλύτερες παραγωγές των Ελληνικών αμπελώνων. Κρατήστε χώρο για τα επιδόρπια και παραδοθείτε στις εντυπωσιακές γεύσεις.


Club Events | Resident Parties

Εδώ και 16 χρόνια το Bolivar Beach Bar, καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα εντυπωσιακό και τολμηρό line up που ικανοποιεί όλα τα γούστα! Κάθε χρόνο φιλοξενείται ένα All Star Cast από DJs/Producers και Special Guests μέχρι Moderator Dancers και Super Fans από όλον τον κόσμο, φτάνοντας την αδρεναλίνη τα ύψη. Έχουν παρουσιαστεί στο Αθηναϊκό κοινό μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της ευρωπαϊκής House και alternative σκηνής όπως των: Steve Aoki, Sister Bliss, Solomun, Sven Vath, Paul Van Dyk, Paul Oakenfold, John Digweed, Vini Vici, Artbat, δημιουργώντας μοναδικές μαγικές βραδιές.

Απόλυτα προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες το Bolivar έχει προγραμματίσει για τις Παρασκευές event με τους G. Pal, Adrianos Papadeas, George Seragos, AMX, Cleopatra Fyntanidou, Maria Papidaki, Evi Sidiropoulou, Reign Of Time, Salin και τα Σάββατα με τους Dino MFU, Xenia Ghali, Jay Madox, Rezo. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τα Dexx ο γνωστός & αγαπημένος σε όλους Resident Dj Steph.

Επιπλέον ετοιμάζει τη διοργάνωση εκδηλώσεων όπως το γνωστό και αξεπέραστο Epic αλλά και καινούργια όπως το Issues by EKEI κάθε Πέμπτη και το Showtime κάθε Τρίτη. Επιπλέον, όλες τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας το Bolivar Beach Bar φιλοξενεί θεματικά parties με γνωστούς residents Dj’s. Δευτέρα Spiritual Nights, Τρίτη Caribbean-Latin, Τετάρτη Summer Vibes και Κυριακή Salsa Sundays και μετά Pussy yard.

Η εξέλιξη της πανδημίας θα καθορίσει και εφόσον οι ειδικοί το επιτρέψουν την διοργάνωση Parties .Tο Bolivar Beach Bar θα είναι έτοιμο να παρουσιάσει και φέτος, πιστό στο ραντεβού με την καλοκαιρινή σας απόδραση από το κλεινόν άστυ, μια σειρά από events με σπουδαία ονόματα της διεθνούς ηλεκτρονικής σκηνής όπως Boris Brejcha , Paul Van Dyk, Artbat, Dennis Cruz, Meduza, Adriatique και άλλα που πρόκειται σύντομα ν’ ανακοινωθούν.