Ο κόσμος που φτιάχνει η Ασημίνα στα τελευταία επεισόδιο, στις Άγριες Μέλισσες, σύντομα θα καταρρεύσει. Η Δρόσω και ο Ιορδάνης θα ανατρέψουν το σχέδιο της Μυρσίνης, όμως η κυρία Σεβαστού δεν έχει πει την τελευταία της κουβέντα…

Όπως γράφει στο MYtv η Σοφία Τσίρκα, ο Ιορδάνης προτείνει στη Δρόσω να παντρευτούν και να μεγαλώσουν μαζί το παιδί. Εκείνη διστάζει αρχικά, όσο όμως βλέπει την κοιλιά της να μεγαλώνει και νιώθει το μωρό, αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση γάμου του Ιορδάνη.

Την επόμενη μέρα, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους μαθαίνοντας πως η Δρόσω ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Ιορδάνη και να μεγαλώσει εκείνη το παιδί τη. Η είδηση φτάνει γρήγορα και στη Μυρσίνη, η οποία γίνεται έξαλλη. Προσπαθεί να ταρακουνήσει την Ασημίνα να κάνει τη Δρόσω να αλλάξει γνώμη αλλά η κοπέλα δείχνει σημάδια ψυχολογικής παραίτησης, γεγονός που ανησυχεί τον Νικηφόρο.

Και αν κάποιος είχε μια ελπίδα όλο αυτό να είναι ψέμα, ο αρραβώνας της Δρόσως με τον Ιορδάνη οριστικοποιείται και η Ασημίνα καταρρέει. Η Μυρσίνη, όμως, δεν είναι διατεθειμένη να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και να αφήσει το εγγόνι της να μεγαλώσει μακριά από το σπίτι των Σεβαστών.