Έξαλλη έγινε το πρωί της Τετάρτης η Κατερίνα Καινούργιου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αφορμή, η άρνηση της παρουσιάστριας, που συμμετέχει φέτος στο Just the 2 of us, μετά το τέλος του χθεσινού μαγνητοσκοπημένου επεισοδίου να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε, όπως αναφέρει το zappit.

Αρχικά, στην εκπομπή προβλήθηκε ένα video από τα backstage του “Just the 2 of us” με την Κωνσταντίνα να περνά μπροστά από την κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και να αρνείται να κάνει δηλώσεις. Τότε, η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Open έδωσε τη δική της απάντηση για το περιστατικό και «έσφαξε με το γάντι» την Κωνσταντίνα.

«Με ενημερώνουν οι συνεργάτες μου ότι η Κωνσταντίνα μίλησε κανονικά στην κάμερα του Alpha και είπε και για τον καυγά της με την Χριστίνα Παππά… στον Alpha που της είχαν φερθεί όπως της είχαν φερθεί. Άρα η Κωνσταντίνα έχει θέμα με το Open από το οποίο προβάλλεται και πληρώνεται – εντάξει από την Koklonis Media- αλλά ρωτάω: «Ποιο είναι το πρόβλημα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την εκπομπή μας. Είναι προσωπικό με εμένα;», είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου της είχε στείλει μήνυμα πριν λίγο καιρό επειδή την είχαν ακυρώσει από καλεσμένη της εκπομπής, γιατί μια μέρα πριν είχε εμφανιστεί σε άλλη εκπομπή…

«Ποιο είναι το πρόβλημα; Είναι προσωπικό με εμάς; Μάλλον έχει ξεχάσει τι έγινε στον Alpha», είπε τέλος η Κατερίνα Καινούργιου και κατέληξε αναφέροντας: Αν θέλετε τη γνώμη μου κακώς ασχολούμαστε».